HCL.HR

Batman: Arkham City pet puta veći od prethodnika

Zoran Žalac 01.02.2011.   •   2 komentara


Batman: Arkham Asylum bio je prilično velika igra pri čijem smo prelasku potrošili dvoznamenkasti broj sati. No čini se da je to bilo tek zagrijavanje – Arkham City je prostorno pet puta veći nego zatvorski kompleks na izoliranom otoku.

Batman: Arkham Asylum bio je prilično velika igra pri čijem smo prelasku potrošili dvoznamenkasti broj sati. No čini se da je to bilo tek zagrijavanje – Arkham City je prostorno pet puta veći nego zatvorski kompleks na izoliranom otoku, tvrde u razvojnom timu Rocksteady. Ipak, to ne znači da će naš omiljeni šišmiš imitirati GTA i slične sandbox igre – igrači će pri navigaciji imati dosta slobode, ali istovremeno će osjećati pritisak izazova s kojima se susreću. Drugim riječima, igrač uvijek dobiva jasan znak gdje je najpotrebniji, a njegova je odluka hoće li ondje krenuti ili će se pozabaviti sporednim misijama na sasvim suprotnom kraju mape. Koliko će ovo utjecati na trajnost same igre, ostaje nam za vidjeti.

Inače, Batman: Arkham City dobio je i tri nova screenshota, jednako atraktivna kao i prethodni set, pa vam svakako preporučamo da ih pogledate.

Komentari (2)

  • HCL fan

    02.02.2011 - 18:39

    vec sam saznao od GP (gameplay)

  • Soulforged

    02.02.2011 - 19:16

    Zasto ste mi obrisali komentar? 🙁 Zato sto sam napisao “Svrš!!!” ? 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?