HCL.HR

Batman demonstrirao svoju dual play mogućnost

Zoran Žalac 16.05.2015.   •   2 komentara


Razvojni studio Rocksteady pojasnio je kako će funkcionirati najnovija opcija unutar Batman: Arkham Knighta uz koju se Batmanu u borbi može pridružiti još jedan lik.

Kad smo prethodnih tjedana dobili trailer za Batman: Arkham Knight u kojemu se pojavljuju Robin, Nightwing, Catwoman i ostatak Batmanove ekipe, automatski smo pomislili na kooperativnu igru, pa i na izmjenjivanje likova u stilu Grand Theft Auta 5. Takozvana dual play opcija, međutim, nije toliko drastična, što nam je pokazao novi gameplay video za igru.

Naime, dual play funkcionira tako da se usred borbe Batmanu pridruži AI-kontrolirani lik na kojega se možemo prebaciti bez da izgubimo tijek šamaranja protivnika. Suradnja dvaju likova, naravno, može se proširiti i na kombinirane, zajedničke poteze, takozvane super-comboe koji izgledaju impresivno za sve osim za neprijatelje.

Zahvaljujući dual playu borbe će sada sadržavati više neprijatelja no ikada, a igrači će imati više kreativnosti u njima. Batman: Arkham Knight izlazi 23. lipnja za PC, PS4 te XB1.

Komentari (2)

  • IaMarmageddoN

    16.05.2015 - 12:54

    Ne sviđa mi se to u GTA i nadam se da me ova igra neće siliti da mijenjam likove. Neka to naprave samo kao moguću opciju i to je to. Tko voli, neka izvoli.

  • VladoShady 980

    16.05.2015 - 17:59

    Bas mi se nesta i ne svidja ovaj GTA fazon, ionako su malo pretjerali sa tim kad se batman razmase u borbi i pocne da leti iz jednog coska u drugi u potrazi za zrtvama…jos kad iz drugog lika gledam kako neprirodno leti…jednostavno mi to kretanje para oci

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?