HCL.HR

Batmanu ne treba vozačka dozvola

Zoran Žalac 28.05.2015.   •   29 komentara


U novom gameplay videu Batman spašava ženu koju ne bi trebao spašavati, i pritom divlja po ulicama Gothama svojim vjernim Batmobilom.

Odbrojavamo dane do izlaska Batman: Arkham Knighta, puštamo šišmiše u sobu i ogrćemo se plaštem koji smo nosili u maškarama u trećem osnovne. Gospoda iz Rocksteadyja to dobro znaju pa nas dodatno „lože“ novim kadrovima iz igre, ovoga puta sedmominutnim gameplay videom koji pokazuje od svega pomalo.

Naime, Batman prvo poput laganog povjetarca proleti zrakom Gotham Cityja, pa malo nalema desetak grubijana koji nikako da nauče neki konkretan potez protiv njega; zatim odoli šarmu žene, uništi neke tenkove i ne prakticira sigurnu vožnju po ulicama. Ah, taj Batman, s takvim vozilom ne treba mu ni vozačka dozvola.

Ukoliko ste zaboravili da igra izlazi 23. lipnja, Batman će vam vjerojatno polomiti prste. Zato bolje nemojte zaboraviti.

Komentari (29)

  • VladoShady 980

    28.05.2015 - 21:13

    Ovaj sve pobi, batman a neprasta, 5:58 saobracajka, civil mrtav, batman izazvao nesrecu lol

    • Gvags

      @VladoShady 980, 28.05.2015 - 23:19

      čovjek je u ratu eeebiga

  • SMECHAR

    28.05.2015 - 21:59

    Nekako mi se čini da zadnja dva nastavka plus ovaj nisu grafički baš napredovali. To je i za očekivati ako su koncentrirani prije svega na konzole koje u trenutku kada izađu već su hardverski zaostale. No ipak je najvažnija priča uz akciju da bi se malo zabavili. Nadam se samo da će gameplay biti duži nego zadnji Batman. Za 60 € to je fer za očekivati.

  • Cryster

    29.05.2015 - 07:19

    Batman sa svojim batmobilom gazi onog malog autića 🙁

  • Ovcaodnovca

    29.05.2015 - 08:45

    taj auto ej totalno nepotreban u igri…. no imali su ceste pa su ga vjerovatno ubacili, to sa tenkovima mi je totalno besmisleno i nema veze sa Batmanom….

    • Artyom

      @Ovcaodnovca, 29.05.2015 - 13:13

      Slazem se. Nekako mi taj gameplay sa autom nikako ne sjeda, bar sve ovo sto je do sada viđeno. Batmobile je uvijek cool stvar, al mislim da su trebali naci drugaciji i bolji nacin da ga stave u igru.

    • MrMagarac

      @Ovcaodnovca, 29.05.2015 - 17:01

      da,mislim batmobil u batmanu,to je koda stave aute u gta,totalno nelogicno

    • Cryster

      @Ovcaodnovca, 30.05.2015 - 09:25

      Lol

    • IaMarmageddoN

      @Ovcaodnovca, 30.05.2015 - 11:41

      hahaha

  • Ovcaodnovca

    29.05.2015 - 13:24

    tako nekako, nisam dosad vidio Batmobile sa topovima…

    • ck7

      @Ovcaodnovca, 30.05.2015 - 10:34

      Frank Miller's The Dark Knight Returns…Batmobil je tenk … a jedan od kultnih stripova… p.s. Batman nije samo Nolanov Batman… morate gledati dalje od tog serijala

  • Ovcaodnovca

    29.05.2015 - 13:25

    da se ispravim jest bilo u Begins, al su rušili stup metoa sa njim, a ne ganjali tenkove….

  • RedEy3

    29.05.2015 - 14:22

    Not interested. Izgleda identično ko prijašnji nastavci, jedino su tankmobile ubacili. I dalje ekipa čeka svoj red da ih prebiješ ko mačku

    • VladoShady 980

      @RedEy3, 29.05.2015 - 15:02

      Da mi je samo vidjeti od tebe bar jedan pozitivan komentar, da nesta ne blatis, bio to batman ili GTA

    • RedEy3

      @RedEy3, 29.05.2015 - 15:41

      Ishvalio witcher 3 na više kolumna, ishvalio mad max, ishvalio novi nfs iako je to EA i tko zna što će biti od njega. Također puno očekujem od Umbre. Ali drago mi je što me pratiš.

    • MrMagarac

      @RedEy3, 29.05.2015 - 17:00

      ishvalio igru prema filmu koja nije izasla i jos jednu igru koja nije izasla a zadnjih 5 nastavaka su smeće,napredak

    • drazensi

      @RedEy3, 29.05.2015 - 18:40

      pa iskreno moram reci da su mi prijasnje igre u serijalu nekako bolje izgledale..
      borba izgleda identicno, uz samo pokoju dodatnu animaciju…neprijatelji, kako je reako, jos uvijek cekaju i napadaju te jedan po jedan..grad je opet potpuno prazan, sto je ajde ovaj put barem objasnjeno nekom evakuacijom, ali grad je potpuno mrtav..
      i graficki mi ne izgleda nista spektakularno..

    • VladoShady 980

      @RedEy3, 29.05.2015 - 20:09

      Ocoto smo se zasitili, nije da ni mene privlaci nesta posebno, ali opet ocekujem cudo od igre (zahvaljujuci prethodnim), mada iako mi je origin najbolji u serijalu malo sam se smorio, sve na isti fazon, medjuti bojim se da cu se razocarati sa ovim djelom jer ocekujem mnogo, ali nadam se da gresimo

    • RedEy3

      @RedEy3, 29.05.2015 - 20:50

      Nije izašla ali gameplay izgleda fenomenalno. I da igru koja je reboot igre koju sam obožavao – nisam rekao da će biti odlična, ali da ju iščekujem kao što bi iščekivao bilo koji reboot meni odlične igre. Možda bude sranje, možda ne. O ukusima se ne raspravlja, ali s obzirom na tvoj nick ne čudi me što ti misliš da svi moraju imati isto razmišljanje.

      VladoShady prva dva batmana su mi bila jako dobra, pogotovo drugi dio, nakon toga treći dio ( mislim da se city zvao? ) mi je bio meh i nisam ga završio – ne zato što je loša igra, već je gotovo identična prethodniku a priča nije bila dovoljno dobra da me zadrži ( zato i nisam završio unity ). I ovaj nastavak mi se čini apsolutno identičan. Opet nestavljanje civila je također glupost, u svakom nastavku traže dodatni razlog zašto ih nebi stavili… Bilo bi puno zanimljive kada bi batman morao stvarno biti batman i sakrivati se od civila i operirati u tišini a ne tenkom razbijati lampe po ulicama.

    • MrMagarac

      @RedEy3, 29.05.2015 - 21:08

      Nisam ja rekao da se svima mora svidat,ja samo ne vidim smisao glupih komentara o igri ako ti se ne svida,po 7 min gameplaya kazes da je isto ko zadnja 2 batmana. Ne kuzim bas cemu ovaj komjuniti ima potrebu pljuvat po svemu vecinom po igrama koje nije ni igrao,po toj logici bi ja na svakom clanku o igri koja mi se ne svida trebao pisat kako je glupa i ne zanimljiva .Meni je recimo Batman AA daleko bolji od AC i nisu mi bas identicne igre,a onaj zadnji origins nisam uspio ni zavrsit kolko mi je bio dosadan,ali sam ga barem probao. 🙂

    • Cryster

      @RedEy3, 30.05.2015 - 09:28

      Origin najbolji u serijalu?? Hhahahah dečko ti vjv nisi ni igrao city lol

    • drazensi

      @RedEy3, 30.05.2015 - 11:14

      mozes ti po 2 minute gameplay-a vidjet je li isti ili nije :)..
      jer je u tih 7 minuta uvrsteno skoro sve sto sadrzi gameplay te igre..nisu pokazani neki gadgeti jos, ali oni su takoder otprije poznati i ne daju nista posebno novo..tako da itekako mozes vidjeti po 7 minuta ovih gameplay-a kakva ce igra biti, a nije da vec i otprije ne postoji dosta materijala na temelju kojih bi se mogao izvuci neki zakljucak..
      sad spominjes Unity koji je takoder imao potpuno identicni combat u svim nastavcima i neprijatelji su bili glupi..to su izmijenili s Unity-em, ali su uprskali sve ostalo..
      a Batman od prvog ima isti combat, a ovdje se takoder nista nije promijenilo..
      meni iskreno najvise smeta totalno prazan i mrtav grad..nema uopce imerzije u atmosferu bez ljudi..gubi se smisao Batman-a kao simbola spasavanja Gothama i njegovih stanovnika…ajde nije imao prvi, nije imao drugi, ali sve poslije je smijesno..

    • VladoShady 980

      @RedEy3, 30.05.2015 - 14:58

      lol hahah da se i ja nasmijem da ispadnes smijesan! Ukusi su razliciti, a sto se tice origina po meni ima najzanimljiviju pricu,bolju grafiku a gameplay je potpuno isti, (sto je i mana najveca po recenzijama) a zanimljivo je da cod takodje ima isti gameplay a niko ga ne kritikuje, nadam se da te nisam uvredio sa spominjanjem COD-a 😉

    • MrMagarac

      @RedEy3, 30.05.2015 - 18:31

      Ne,ne moze,jer po toj logici svi Dark souls,deamon souls i bloodborn su 4 potpune identicne igre,ak si igro jednu,ostale ne moras,i meni nisu sjele igre,dosadne su,pa ne otvaram clanke i pisem kak je igra glupa jer znam da to ljude koji vole taj serijal ne zanima,takva glupa razmisljanja se trebaju zadrzat za sebe. Batman ima isti combat vec od prve igre upravo zato sta to je najbolji hand to hand combat u takvim igrama,a ono drugo, AA = Arkham Asylum,AC= Arkham City,clanak je o Batamanu,ne vidim zasto bi spominjao Assassins Creed koji vec ima ocajan combat kolko vec? 7 igara? Od kojih sam prva 4 igrao,znaci pruzio sansu prije nego sta sam zakljucio da je lose,ne samo pogledo trailer. 🙂

    • drazensi

      @RedEy3, 31.05.2015 - 15:33

      pa kad prakticki jesu :)..nemoj sad reci da nisu :)..drugacija grafika i eventualno setting.ali to je to..borba je ista..prica pratkicki ista….prema meni nepostojeca..
      ako je nekome igra glupa ili smatra da se premalo toga promijenilo od zadnjih igara iz istog serijala to ima pravo i reci bez da ga ti nazivas budalom ili njegovo misljenje glupo jer boze dragi misljenja se razlikuju, ne moraju svi misliti kao ti..nemoj biti tolko zadrti..
      a zasto postoje komentari o igri nekoj nego da izrazis svoje misljenje o njima? zar komentare o igrama mogu pisati samo oni kojima se igra svida? kakva su to misljenja?

    • drazensi

      @RedEy3, 31.05.2015 - 15:41

      i ako bas hoces da ti jos jednom kazem zasto je i meni ovaj Batman potpuno identican prijasnjim..prica poprilicno ista kao i kod svih (vise negativaca se skupilo i sve zele unistiti Batmana – nes ti neki napredak u storytelling-u), borba ista (i nemoj molim te govoriti da nemaju u cemu napredovati, mogli su barem AI neprijatelja dovesti na visu razinu, sto po videnom nisu, dodali su samo par novih animacija), grad je opet pust, bolje da su napravili neku linearnu igru ako ne znaju sto napraviti s gradom i iskorititi puni potencijal)..novosti – novo koristenja gadget-a i Batmobile koji u ovoj igri veze nema s batmobile-om jer batmobile nikad nije bio pokretan tenk s strojnicama i svime i svacime jer to nije Batman-ov stil..unistavanje cijelog grada i nemaranje za ista – bas pravi Batman..kako se vozilo ponasa u igri to tek treba vidjeti no ne djeluje mi bas nesto izuzetno..

    • MrMagarac

      @RedEy3, 31.05.2015 - 19:45

      Cime sam ja to tebe uvrijedio? Cak sam naveo da i od sebe smatram glupim kad bi to isao pisat,takva razmisljanja koja ne tzrebaju bit tu,ovo ce otvorit neko normalan kog igra zanima,ne ko je ide pljuvat bez razloga kao npr ti. Vidim da si jedan od onih koji ne zna nista o batmanu i vjerojatno ne kuzi da on postoji kojih 70 god. a ne samo ovo sta si gledo filmove. Isto tako postoje jako puno razlicitih prica u animiranim filmovima i stripovima u kojima nebi vjerovao ali ima batmobil s topovima. Prema toj tvojoj logici niti jedna igra nikad nebi trebala imat nastavaka,to su sve identicne igre,odigras prvi dio,koda si sve ostale. I ovo je rocksedy-ova prica,kao sta govore od pocetka,imaju pravo napravit svoju batman pricu kao sto su mnogi prije njih( ne mislim samo na igre),da su htijeli mogli su napravit da batman ide u svemir al su rekli da ce se najvise drzat istinskog batmana po stripovima,ne prema filmovima iz kojih si ti s takvim razmisljanjem vjerojatno tek tad i sazno za batmana. Bilo je previse sta po 7 minuta znas da je to ista igra,al sad kad jos kazes da je i prica ista a igra ni nije vani,stvarno ne znam sta bi ti rekao…

  • Jokerhere

    29.05.2015 - 17:47

    Jedva cekam:)

  • goldfinger

    30.05.2015 - 13:46

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?