HCL.HR

Battlefield 4 dobio datum izlaska, potvrđen za Xbox One

nebel 21.05.2013.   •   2 komentara


Battlefield 4 zaigrat ćemo 29. listopada na konzolama ove generacije te PC-u, a danas smo dobili očekivanu potvrdu kako stiže i na Xbox One. Najavljen je i prvi expansion pack, China Rising.

Electronic Arts danas je objavio kako Battlefield 4 stiže 29. listopada za PC, Xbox 360 te PlayStation 3. Nedavno smo doznali kako ćemo dobiti PS4 verziju, a sada je potvrđeno da će je i kupci nove Microsoftove konzole, Xboxa One, također moći zaigrati. Datum izlaska igre za next-gen konzole nije određen, tako da bi se lako moglo dogoditi da ih vidimo ponešto kasnije.

Odmah je najavljen i prvi “expansion pack” (pojam DLC očito više nije u modi), China Rising, koji donosi četiri nove multiplayer mape postavljene u Kini, kao i dodatna vozila te oružja. Ukoliko igru prednaručite, China Rising dobivate besplatno. Divan je ovaj trend najavljivanja DLC-ova pet mjeseci prije izlaska same igre. Ako pak odlučite prednaručiti Digital Deluxe Edition, koji košta deset dolara više od uobičajene verzije, dobit ćete bonus iteme u igri, kao i pristup Battlefield 4 multiplayer beti.

Inače, EA DICE će uživo prezentirati demo igrinog multiplayera tijekom EA-ove E3 konferencije 10. lipnja. Dobro je znati.

UPDATE: Datum izlaska igre u Europi je ipak 1. studenoga, 29. listopada stiže u Ameriku.

Komentari (2)

  • Zealot

    21.05.2013 - 22:14

    Hm,jedva cekam ovo,jedan od razloga je taj sto sam tek odnedavno postao BF igrac i igra mi djeluje svjeze,al po svemu sudeci momci koji stoje iza ove igre ce poput svog najveceg suparnika(zna se na koga mislim 🙂 samo zeleti da nam izvuku lovu……i ima da radi copy-paste 🙁 ipak iza ove igre stoji EA

  • The one

    23.05.2013 - 13:49

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?