HCL.HR

Battlefield 4 glitch omogućava kombiniranje klasa

Stjepan Fikter 03.08.2014.   •   3 komentara


Ako vam je dosta igranja s jednom klasom u Battlefieldu 4, uz pomoć glitcha možete kombinirati dvije. Želite inženjera s beskonačnim brojem raketa zahvaljujući ammo boxu? Nema problema.

Četvrti dio Battlefield sage i nije se baš proslavio po izlasku, ponajprije zbog količine bugova koja ga je popratila. Iako DICE krpa igru s nadogradnjama, igrači i dalje mogu naići na poneke probleme, a ovaj put su otkrili jedan zanimljivi glich. Naime, radi se o kombiniranju dvije klase u jednu, a video EvilBeastLorda nam pokazuje kako omogućiti inženjeru neograničeni broj raketa.

Sve što trebate napraviti za iskorištavanje ovog propusta je izabrati klasu i odabrati jedan gadget te drugi slot ostaviti otvorenim. Zatim odaberete drugu klasu, prvi slot ostavite praznim, a za drugi odaberete željeni dodatak. Prilikom spawna brzo pritisnete na R1 i L1 na PlayStationu, odnosno RB te LB na Xboxu i stvorit ćete se kombiniranim klasama. Navodno je glitch moguće iskoristiti i na PC-u ako se brzo pritišću shift i control.

Komentari (3)

  • Cro007

    04.08.2014 - 06:38

    Hhahahaha.. A igra toliko dugo vani.. Nije to ustvari niti loš glitch. Daje ljudima priliku kombinirat jer klase baš i nemaju neke logike

    • kuky90

      @Cro007, 04.08.2014 - 08:15

      ma popravili su već u testnoj verziji, sad će uskoro i za full igru

    • IaMarmageddoN

      @Cro007, 04.08.2014 - 17:45

      Ima logike jer ovako ne možeš napraviti nešto over-powered. Barem se meni čini da je tako poštenije!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?