HCL.HR

Battlefield 4 ima Commander Mode, otkrivene tri frakcije

nebel 16.04.2013.   •   3 komentara


Promotivni poster u GameStopu otkrio je nekoliko novih detalja o Battlefieldu 4. Vraća se voljeni Commander Mode, a znamo i tri frakcije u multiplayeru.

Iako ga nismo vidjeli u Battlefieldu 3, voljeni Commander Mode viđen u nekim prijašnjim nastavcima Battlefielda, ostao je tiha patnja fanova serijala. No čini se da se Commander Mode vraća u nedavno otkrivenom Battlefieldu 4. Otkrio nam je to promotivni poster za igru uslikan u jednoj GameStop trgovini, koji je osim toga potvrdio i da će igra imati tri igrive frakcije u svom multiplayeru.

Battlefield 4 poster

Moći ćemo tako zaigrati na strani SAD-a, Kine i Rusije, a iako sam poster ne spominje da se te frakcije odnose isključivo na multiplayer dio igre, sam EA prethodno je potvrdio da je igrino singleplayer iskustvo dizajnirano tako da se fokusira samo na jednog igrivog lika.

Poster također otkriva da će prva ekspanzija za novu igru koštati 10$ (Battlefield 3 ekspanzije su koštale 15$), dok drugi promotivni materijal otkriva da će se ekspanzija zvati ‘Drone Strike’. Nije poznato što će ta ekspanzija uopće donijeti u igru (možete pokušati zaključiti po samom naslovu), no ionako bi prije informacija o tome željeli čuli pokoju konkretnu i službenu riječ o samom multiplayeru direktno od EA-a.

I što kažete – veselite li se povratku Commandera?

Komentari (3)

  • el nino

    16.04.2013 - 16:10

    pa jel samo mene pogadja nostalgije kad vidim slike iz starih Battlefield serijala

  • Ja Sam

    16.04.2013 - 18:46

    Već najavljuju "ekspanzije" -.-

  • hrga007

    16.04.2013 - 19:11

    u battlefiled 2 commander to su bili lijepi dani

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?