HCL.HR

Battlefield 4 – singleplayer, multiplayer i Commander Mode videi

nebel 11.06.2013.   •   7 komentara


EA i DICE demonstrirali su Battlefield 4 na E3 sajmu kroz tri nova gameplay videa koji prikazuju singleplayer, multiplayer i Commander Mode.

Tri nova Battlefield 4 videa objavljena su povodom E3 sajma, a sva tri prikazuju stvarni gameplay iz različitih dijelova igre. Nakon 17-minutnog gameplay videa iz singleplayer porcije novog Battlefielda kojim je igra najavljena prije nekoliko tjedana, dobili smo još jedan 5-minutni uvid u singleplayer kampanju.

No singleplayer smo već i prije vidjeli pa je prava vijest ovdje zapravo prvi prikaz Battlefield 4 multiplayera koji se dogodio upravo na Electronic Artsovoj E3 konferenciji. EA je imao 64 igrača na svojoj E3 pozornici koji su uživo igrali Battlefield 4 multiplayer, a za sve vas koji to niste uživo pratili, objavljen je sljedeći video koji prikazuje najbolje trenutke iz te demonstracije uživo.

Demonstracija multiplayera uživo ujedno je poslužila i da se prikaže igrin Commander Mode, a ukoliko ste ju propustili, izdan je i poseban video fokusiran samo na to da vam približi kako Commander Mode funkcionira.

Komentari (7)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?