HCL.HR

Battlefield: Bad Company 2 vs. Modern Warfare 2

Ante Malenica 09.01.2010.   •   7 komentara


Modern Warfare 2 koka je koja nese zlatna jaja, a istom formulom pokušati će se poslužiti i EA sa svojim naslovom Battlefield: Bad Company 2 koji zaista obećava.

Kao što se moglo vidjeti prema prodajnim rezultatima igre, Call of Duty Modern Warfare 2 je ostvario rekordnu prodaju, milijunsku zaradu i veliku popularnost među igraćim pukom. Kako se nebi desilo da izdavačka kuća Activision Blizzard pokupi baš sve lovorike, pobrinut će se Electronic Arts sa svojim prvim većim ovogodišnjim hitom, multiplatformskim naslovom Battlefield: Bad Company 2. Šef europskog djela EA-ove korporacije, Jens Uwe Intat, rekao je da s ovom igrom direktno napadaju Call of Duty te će im svojim proizvodom pokušati preoteti titulu najbolje online FPS igre. Spomenuti direktor je u potpunosti uvjeren da developerski tim DICE koji je radio “Lošu Braću 2” itekako na razini zadatka te je uvjeren da su jako poboljšali koncept viđen u prvom dijelu serijala i da će igrači zasigurno objeručke prihvatiti njihov naslov. Može se jasno zaključiti da čovjek zrači nevjerojatnim optimizmom, a da je tomu tako, (ne)uvjerit ćemo se u ožujku kada je planiram izlazak igre.

Komentari (7)

  • Armor

    09.01.2010 - 12:04

    Kolko god da je (bude sigurno) Bad Company bolja igra nema šanse protiv COD nastavaka. Za tim serijalom vlada očita zaluđenost u HR – bez nekog pravog razloga…
    Nema šanse ni novi MOH, većina naših “gamera” uvjerena je da je Medal of Honor kopija Call of Duty-a. Tolko o tome

  • wyzard

    09.01.2010 - 13:39

    istina, to što kažeš o zaluđenosti. isto je i s PES-om, koji je i dalje popularniji među HR igračima nego li je to u zadnje vrijeme kvalitetnija Fifa

  • jinx666

    09.01.2010 - 14:45

    naprimjer cod-serijal je ne samo u srcu hrvata nego svih gamera u svijetu….isto je tako i sa pes-om..moze fifa biti bolja ali za mene i vecinu igraca pes je najbolji…moh nema nikakve sanse protiv cod-a jer on i je kopija njega a bc2 ce trebati jos pun godina kako bi ostala u nasem srcu kao na primjer cod4!!!!

  • Lupingo

    09.01.2010 - 14:53

    “Nema šanse ni novi MOH, većina naših “gamera” uvjerena je da je Medal of Honor kopija Call of Duty-a. Tolko o tome”
    MoH se pojavio 99 na ps a cod 03.pa eto ko je kopija

  • Armor

    09.01.2010 - 15:41

    @Lupingo, ne znam koga to ide, mene ili cod fenboja prije

  • thedoggy

    10.01.2010 - 10:06

    Loša Braća 2??? kaj je to???

  • Deadwalker

    10.01.2010 - 12:07

    nešto u stilu “združena braća”…zapravo jedan od prijevoda poput onih za filmove koji nemaju velikog smisla…:P

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?