HCL.HR

Battlefield Hardline dobiva novi mod sljedećeg mjeseca

Igor Belan 20.07.2015.   •   0 komentara


EA će pokazati potpuno novi game mode za neslavni Battlefield: Hardline sljedećeg mjeseca na Gamescomu. Pogodite koja će biti tema moda!

EA je objavio kako će na Gamescom sajmu sljedećeg mjeseca premijerno pokazati potpuno novi mod igre za Battlefield: Hardline. Glavni dizajner multiplayera Thad Sasser podijelio je taj komad informacije sa svojim pratiteljima na Twitteru rekavši kako će novi game mode doći kao dio druge ekspanzije za Hardline, naziva Robbery.

Kao što vidite po naslovu ove vijesti, ja pretpostavljam da će ta ekspaznija zajedno sa novim game modeom biti dostupna istog mjeseca, ubrzo nakon najave. Slobodno me držite za riječ i vratite se ostaviti kakav neugodni komentar ispod ove vijesti kada na kraju ispadne da ekspanzija zapravo izlazi u rujnu.

U kakve će nas situacije novi mod igre uvesti nemamo pojma, ali sam naslov DLC-a daje naslutiti da će biti pljačkanja. Inače, najavljene su još dvije DLC ekspanzije za Battlefield: Hardline koje će izaći nakon Robberyja. Prvo nam dolazi Getaway (jesen 2015.), a zatim će uslijediti Betrayal (rana 2016.). Ako vam se Hardline zavukao pod kožu, možete sve ekspanzije kupiti unaprijed ako potrošite oko 50$ na BF: Hardline Season pass. Kako zgodno!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?