HCL.HR

Bavite se turizmom i rješavajte ubojstva u bizarnom Mansion Lordu

Dominik Bošnjak 01.12.2013.   •   0 komentara


Je li vođenje turističke rezidencije i istovremeno rješavanje ubojstava dobra premisa za videoigru? Golgom Games smatra da jest te traži financijsku pomoć za razvoj upravo takvog naslova.

Što dobijete kombinacijom Tiny Towera, Final Fantasyja i Cluedoa? Odgovor na ovo pitanje pokušava dati nezavisni developer Golgom Games svojim najnovijim projektom, naslovljenim “Mansion Lord”. Iako se u suštini radi o jednostavnoj 2D retro menadžment simulaciji, u kojoj igrači vode, proširuju i unapređuju turističku rezidenciju s ciljem privlačenja turista i ostvarivanja profita, Mansion Lord postaje puno zanimljiviji nakon što se vaši gosti počnu međusobno ubijati, a od vas se očekuje da krivce za stravične zločine otkrijete i privedete pravdi.

Po otkrivanju počinitelja ubojstava igra prelazi u sferu taktičke strategije na poteze, a točku na i ovog bizarnog žanrovskog hibrida stavljaju retro 16-bitne vizualije i tzv. chip glazba. Ukoliko Golgom Games uspije skupiti barem barem 28,000 dolara u donacijama na Kickstarteru u idućih 16 dana, Mansion Lord bi trebao izaći na Windowsima, OS X-u i Linuxu u kolovozu sljedeće godine. Developer je i kao poprilično ambiciozne “protegnute” ciljeve kampanje odredio iPad, PS Vita i Wii U portove, no kako sada stvari stoje – od toga u bližoj budućnosti neće biti ništa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?