HCL.HR

Bayonetta 2 ulijeće s eksplozivnim novim trailerom

Ozren Borovac 06.09.2014.   •   3 komentara


Bayonetta 2 je bila glavna tema posljednjeg Nintendo Directa gdje je otkriven multiplayer mod, kolekcionarsko izdanje, par novih kostima i novi trailer.

Izgleda da se Bayonetta 2 ozbiljno trudi nadmašiti svog prethodnika u svakome pogledu. Više bossova, više oružja, više likova, više načina kontroliranja lika, više igrača, više ludila. Partnerstvo Platinum Gamesa i Nintenda se nastavlja – nakon Wonderful 101, Endless Spacea i Madworlda, Bayonetta 2 će biti četvrta igra ovog ambicioznog Japanskog developera koja je ekskluzivna za Nintendove konzole, ovaj put za Wii U. Najnoviji Nintendo Direct je bio posvećen isključivo Bayonetti, i tako smo dobili par novih informacija.

Prvo je najava da igra dolazi na tržište 24. listopada u Sjevernoj Americi i Europi te da je Nintendo za Europu pripremio i raskošno specijalno izdanje sa art-bookom, nadograđenom verzijom originalne Bayonette i posebnim pakiranjem. Sljedeće, najavljeno je da će igrači moći otključati niz različitih kostima za obje verzije Bayonette. Sami kostimi su inspirirani poznatim Nintendovim maskotama – Samus iz Metroida, princeza Peach, Link iz Legend of Zelda, a po novome i Cloud McFox iz Starfoxa.

Najavljen je i multiplayer mod imena Tag Climax. To je online kooperativni način igranja gdje se dva igrača bore zajedno kroz šest različitih nivoa. Prelazeći levele igrači dobivaju prstenje, valuta u svijetu Bayonette, s kojima mogu pojačati heroinu u singleplayer modu. I za kraj, prikazan je potpuno pomaknut novi trailer krcat ludom akcijom i divovskim beštijama.

Hoće li nova Bayonetta stvarno moći nadživjeti prethodnika? Saznati ćemo 24. listopada, i to samo na Wii U. Ako vas zanima više, ispod možete pogledati cijeli Nintendo Direct posvećen ovoj igri.

Komentari (3)

  • Megakmica

    06.09.2014 - 15:53

    Taj Viju je propala Nintendo konzola,nit ima igara nit AAA developeri žele radit igre za last-gen konzolu.Imaju Marija i Bajonetu 2.

    • Croato

      @Megakmica, 06.09.2014 - 21:21

      Da si barem napisa ime konzole kako treba, bilo bi nešto od tvog komentara…

  • goldfinger

    06.09.2014 - 16:41

    Na kakvoj kemiji treba biti da bi se poduvalo ovo?!!?Kaos…….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?