HCL.HR

Bayonetta – igrali smo demo!

Matej Majcenović 06.12.2009.   •   2 komentara


Isprobali smo nadolazeću igru Bayonetta koja je nakon dvije savršene ocjene u renomiranim gamerskim časopisima pobudila znatiželju mnogih gamera diljem svijeta. Pročitajte ukratko što igra donosi i što ju čini toliko zanimljivom.

Devil May Cry, Viewitiful Joe, Bayonetta. I dok su prva dva naslova dobila nekoliko nastavka i uživaju kultni status kod mnogih današnjih gamera, Hideki Kamiya, tvorac sve tri igre s ove kratke liste odlučio nam je pokazati kako ne namjerava živjeti na staroj slavi. Bayonetta je u uvaženom japanskom gaming časopisu Famitsu pokupila savršen (40/40) score i zaintrigirala gamere željne dobrih akcijskih igara. Ili dobrih igara općenito. Odigrali smo demo Bayonette, a u narednih par redaka pripremismo za vas prve imprsije iz ovog nadolazećeg konzolaškog hita.

Demo verzija ponudila nam je kratki tutorial i svega jedan level iz pune verzije igre, i da odmah napomenemo, jako smo zadovoljni viđenim. Preskočit ćemo sve usporedbe Bayonette (da, tako se zove protagonistica) sa Sarah Palin, kao i sve epitete i hvale o njenom izgledu jer se autor ovog teksta ne pali na žene iz igara.

Komentari (2)

  • HCLKorisnik

    06.12.2009 - 18:21

    čujem da je ovaj tekst izmasakriran cenzurom.

  • rinma1

    08.12.2009 - 10:34

    igro sam i ja i super je!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?