HCL.HR

Besplatne igre za vlasnike Xbox One konzola s Gold pretplatom u 3. mjesecu

Stjepan Fikter 25.02.2016.   •   2 komentara


Kako bi ožujak bio zabavan mjesec Xbox Live Gold pretplatnicima, Microsoft donosi finu postavu besplatnih i žanrkovski različitih hit igara na Games with Gold uslugu.

xbox-games-with-gold

Ako niste planirali ništa kupiti za svoj Xbox One tijekom idućeg mjeseca, a pri tome imate Gold pretplatu, zabave vam svejedno neće nedostajati. Već od prvog dana 3. mjeseca moći ćete ući u cipele jednog od najpoznatijih detektiva s naslovom Sherlock Holmes: Crimes and Punishment.

Zatim, od 16.03. pa sve do 15.04. moći ćete preuzeti Lords of the Fallen i ubijati demone kao zagrijavanje za izlazak Dark Soulsa 3.

Niti vlasnici Xboxa 360 neće ostati praznih ruku budući da će moći kontrolirati ogromne robote iz budućnosti unutar Supreme Commandera 2, koji će biti dostupan za besplatno preuzimanje od 01. pa do 15.03. svim Gold pretplatnicima. Dan poslije i sve do kraja mjeseca, zamijenit će ga Borderlands sa svojim povećim brojem pušaka. Naravno, oba Xbox 360 naslova se mogu zaigrati i na Xboxu One ako se preuzmu u navedenom razdoblju.

Komentari (2)

  • dubrava123

    26.02.2016 - 15:32

    Da nisam toliki fanboy plejke 4 odmah bi se prebacio na xbox, ali vjerujem da ce doci bolja vremena za ps plus pretplatnike…sto prije.

  • Virty

    26.02.2016 - 16:42

    Dobra ponuda!
    Ja sam taj transfer napravio prije pola godine 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?