HCL.HR

Besplatni Modern Warfare 2 vikend na Steamu

Ante Malenica 08.04.2010.   •   4 komentara


Svi željni malo multiplayer napucavanja u svijetu Modern Warfarea 2, od sutra putem Steama se mogu izguštati potpuno besplatno. 4 GB teška mp komponenta biti će dostupna besplatno cijeli vikend.

Ukoliko niste još do sada igrali megapopularni Activisionov hit Call of Duty: Modern Warfare 2 oko kojeg se u zadnje vrijeme diglo brdo prašine radi otkaza čelnih ljudi Infinty Warda, evo jedinstvene prilike na Steamu ovaj vikend. Naime, od sutra pa do ponedjeljka možete besplatno isprobati multiplayer komponentu ovog hita. Sve što trebate je svoj jedinstveni Steam korisnički račun te pričekati da klijent sa servera skine otprilike 4GB podataka. Nakon toga jednostavno pokrenite igru i uživajte u igranju ovako besplatno dok možete. Uskoro stiže i prvi DLC za PC verziju igre, doduše po paprenoj cijeni, ali o tome ste već mogli čitati na HCL-u. Sve u svemu, lijepa gesta Activisiona pa se sada možete uvjeriti osobno opravdava li sadržaj toliko visoku cijenu.

Komentari (4)

  • skeleton-47

    08.04.2010 - 21:05

    Ma nek im ga igra mama,tko ce jos da igra TO njihovo smece pored Battlefield-a Bad Company2!!!!
    Ciganiiiiiiiiii!!!!

  • joze

    09.04.2010 - 08:08

    @skeleton

    zato i daju besplatno igranje…

  • Igor007

    09.04.2010 - 08:20

    BTW nije 4gb nego 11b, jer su nesposobni izbrisati singleplayer mape, pa se skida cijela igra.

  • Deadwalker

    09.04.2010 - 08:56

    Da, dobro kaže Igor. Napisao sam 4GB pošto mi je jučer pisalo da je veličina 4. Upalio jutros Steam i igra mi se počela updejtati na 11GB. Sve u svemu, ovdje je riječ o ustupanju kompletne igre 2 i pol dana na koristenje, s time da je SP zaključan. Ako imate flat i mjesta na disku, zasto ne besplatno isprobat? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?