HCL.HR

Besplatno isprobajte vjerojatno najnapredniji kreator virtualnih likova u igrama

Igor Belan 19.01.2016.   •   3 komentara


Grafički najimpresivniji MMORPG Black Desert Online uskoro će postati dostupan i u našim krajevima, a već danas možete isprobati njegov suludo detaljni character creator.

character-creator-black-desert-online

Kroz godine i godine razvoja RPG žanra vidjeli smo neke lude mogućnosti u kreatorima likova kakav obično susrećemo pri početku naše virtualne avanture u takvim igrama, ali ovaj iz nadolazećeg MMORPG-a Black Desert Online nam se čini kao najluđi iliti najnapredniji dosad.

Toliko je napredan da su ga ljudi iz korejskog razvojnog studija Pearl Abyss odlučili izbaciti van kao besplatan zaseban alat prije nego je konačna verzija igre spremna za naše tržište. Možete ga skinuti klikom ovdje, a svi likovi koje njime napravite moći će se kasnije prebaciti u betu, odnosno finalnu verziju igre.

Black Desert Online široj je gamerskoj javnosti zapeo za oko zbog svoje predivne grafike još 2014. godine kada je izašao samo u Koreji.

U međuvremenu je igra izašla u Japanu i Rusiji, a ove godine konačno stiže i u Sj. Ameriku te Europu. Black Desert Online izgleda jednostavno predobro za jedan masivan online RPG otvorena svijeta pa se samo nadamo da će naše konfiguracije moći podnijeti svu tu divotu. Ovaj besplatni character creator će nam poslužiti kao prvi test, ali tek kroz beta verziju, koja stiže već 18.02., vidjet ćemo kako se igra ponaša u nešto realnijim uvjetima u otvorenom virtualnom svijetu.

Komentari (3)

  • Sone123

    19.01.2016 - 22:52

    Jedva cekam da izadje

  • Teknokyo

    20.01.2016 - 09:19

    Isprobao sam rusku betu pred dosta vremena i jednostavno mi igra nije sjela. Previše je grindy…..Jučer je službeno izašao Blade & Soul koji po onome što sam vidio ima i gameplay (gledao sam questing i pvp) i grafiku! Jučer sam preuzeo igru (besplatna je i nema p2w elemenata već samo kozmetičkih), a probat ću je preko vikenda.

  • DULE DL

    20.01.2016 - 09:35

    Hyundai

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?