HCL.HR

Besplatno zaigrajte igru Andromeda 5 na HCL-u

Igor Belan 20.03.2015.   •   4 komentara


U suradnji s XS Softwareom donosimo vam novu besplatnu igru koju možete zaigrati putem HCL-a. Bacite se na istraživanje svemira i borbu u 3D okruženju iza kojeg stoji Unity engine.

Evo prilike da postanete zloglasni manijak s ogromnim svemirskim brodom. Upoznajte Andromedu 5, novu igru koju od danas možete besplatno zaigrati preko HCL-a.

Za besplatno igranje samo posjetite andromeda5.hcl.hr i brzinski se registrirajte. Radi i na Windowsima i na Macu.

Za igru vam ne treba snažan PC i vrlo brzo se učita u vašem internet pregledniku, ali kako je riječ o 3D igri stvorenoj u Unity engineu, možete ju skinuti i kao zasebnu aplikaciju i pokretati ravno s desktopa. Ako ste sad kliknuli gore da se registrirate, dok ovu vijest pročitate do kraja igra bi mogla biti spremna za igranje. Ozbiljno.

Andromeda 5 počinje jednostavno – dobijete svoj mali svemirski brod i par jednostavnih misija koje će vas naučiti osnovama igre. Ali ubrzo počnete otkrivati priču, upoznavati nove (vanzemaljske!) likove, boriti se s drugim igračima i tražiti resurse da nadogradite svoja oružja i brod ili ga jednostavno zamijenite za jači.

Imate brdo misija za obaviti, a svaka vas čini bogatijim. Ako imate prijatelje zainteresirane za igru, možete se udružiti s njima i obavljati posebne timske zadatke za još posebnije nagrade. Za neke od najtežih misija morate ćete se udružiti s ostalim igračima da biste ubili najsmrtonosnije aliene.

Imate 20 galaksija za istražiti gdje se možete boriti s trgovcima, honorarcima, droidima i piratima, a možete postati i dio velike flote s drugim igračima iz naše regije. Ima tu svačega! Uostalom, isprobajte igru sami za sebe – ništa vas ne košta.

Komentari (4)

  • kazolzr

    20.03.2015 - 11:55

    registracija je prošla, ali mi se pojavi poruka:"unity player needs your permission to run" i nema dalje
    kaj je to?

  • sleNDer

    @cempa, 20.03.2015 - 12:58

    trebaš "unity player" imaš ga za skinut u toj poruci ispod. Lp

  • Ementaler

    @cempa, 20.03.2015 - 13:29

    Samo moraš dati dopuštenje Unity playeru da se pokrene unutar tvog browsera. Ili možeš skinuti igru na komp pa pokretati preko ikone na desktopu – tako ti je možda i lakše. Nakon što se ulogiraš imaš desno ikonu za download windows ili mac verzije igre i to je to 😉

  • kazolzr

    @cempa, 21.03.2015 - 19:58

    Ma da, skužio sam poslije, hvala na pomoći, i isprika zbog glupih pitanja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?