HCL.HR

Besplatno zaigrajte Khan Wars i osvojite PS3 konzolu!

Igor Belan 09.10.2015.   •   1 komentara   •   Retro gaming


Popularna besplatna strateška igra u kojoj možete preuzeti ulogu vladara s ovih naših prostora u novoj vas rundi daruje s PlayStation 3 konzolom.

Besplatna srednjovjekovna strategija Khan Wars polako postaje sve popularnija u ovim našim krajevima, što nije ništa čudno budući da vam daje na izbor nekoliko naroda s ovih prostora: Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Slovenci, Makedonci… lista ide dalje, a još je i cijela igra lokalizirana na Hrvatski, Bosanski i Srpski.

Već neko vrijeme je možete zaigrati putem Khanwars.hcl.hr (klikneš, registriraš se i igraš u browseru, čak i na mobitelu), a ukoliko vam je već zapela za oko, samo se još niste odlučili registrirati i krenuti s opremanjem svog grada i vojske, sada je prava prilika.

Upravo je resetiran svijet 3, onaj na kojem ćete naći hrpu lokalnih igrača, što znači da je pravo vrijeme da se prijavite i krenete igrati. I ne samo to, ljudi koji stoje iza igre iz XS Softwarea najboljeg će igrača na kraju ove nove runde nagraditi PlayStation 3 konzolom!

To je dakle glavna nagrada za najboljeg igrača, no podignute su i nagrade za drugo i treće mjesto na kraju runde pa će sada drugoplasirani igrač dobiti 500 virtualnih zlatnika (prije je bilo 300), dok će onaj trećeplasirani dobiti 300 zlatnika (prije su davali 100).

Što se upravo završene runde tiče, najbolji klan bio je CHROATORUM, a ekipa koja se naziva -Gunslingers- (inače osvajači runde 35), sada su završili na drugom mjestu. Čestitamo! Titula najboljeg vladara na svijetu 3 pripala je igraču suco.suco, što je drugi put za redom da je isti frajer završio na prvom mjestu. Svaka čast! Vrijedi spomenuti i da je drugo mjesto pripalo igraču ghost1477, a treće mjesto pripalo je igraču Sasa_Vujanic – i oni su naravno dobili nagradu u obliku lijepe količine zlatnike.

Tko zna, možda ćemo na kraju ove nove runde upravo o vama pisati u jednoj ovakvoj vijesti, s time da ćete osim zlatnika biti bogatiji i za PlayStation 3 konzolu. U svakom slučaju, u igru se vrlo lako uživjeti, ne zahtjeva puno vremena iz vašeg dana i pruža poprilično zabavan element izgradnje vašeg grada i borbe s drugim igračima. Probajte je na khanwars.hcl.hr i vidite kako vam se sviđa.

Komentari (1)

  • Sone123

    18.01.2016 - 13:24

    Jel jos vrijedi ta nagrada?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?