HCL.HR

Beta verzija Tormenta: Tides of Numenera stiže već ovog mjeseca

Stjepan Fikter 07.01.2016.   •   2 komentara


Igrači koji su podržali razvoj igre putem Kickstartera, moći će od 17.01. isprobati beta verziju.

torment-tides-of-numenera

Spiritualni nasljednik Planescape Tormenta nakon alpha testiranja, ubrzo ulazi u beta fazu koja će biti dostupna svima. Prioritet za isprobavanje igre imat će igrači koji omogućili razvoj putem Kickstartera, a od 26.01. moći će se i ostali pridružiti jer će tada Torment: Tides of Numenera biti dostupan na Steam Early Accessu.

Treba napomenuti kako developeri kažu da se radi o poprilično dugačkom komadu igre za testiranje u ranoj beta fazi gdje ćemo moći posjetiti većinu Sagus Cliffsa, prve veće lokacije. Brian Fargo, šef inXilea kaže: “Sagus je veoma stari grad koji je izgrađen na vrhu drevnih struktura koje prethode povratku čovječanstva u Ninth World. Podijeljen je u pet četvrti: Circus Minor, Cliff’s Edge, Caravanserai, Government Square i Underbelly. Kao što možete očekivati od lokacije grada, ima bogatu povijest za otkriti, likove za razgovarati i naravno, zadataka za završiti.”

Točan datum izlaska Tormenta: Tides of Numenera još uvijek nije poznat, osim što znamo da se treba pojaviti na policama trgovina kasnije ove godine.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Czar

    07.01.2016 - 10:40

    Čekam ju ko gladan kruha i žedan vode!

  • vlatko2003

    09.01.2016 - 16:17

    mozeee

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?