HCL.HR

Bethesda zapošljava za visokobudžetnu F2P igru

Zoran Žalac 06.06.2017.   •   3 komentara


Vlasnici The Elder Scrolls i Fallout franšiza navodno rade na projektu koji će biti besplatan za igranje, ali će imati kvalitetu visokobudžetne igre.

gt_battlecry_e32014_walkthrough_oda_stream

Prema oglasu za posao objavljenom na stranici izdavačke kuće ZeniMax, Bethesda trenutno traži zaposlenike koji bi radili na F2P igri AAA produkcije. Preciznije rečeno, traže se zaposlenici za Bethesdin drugi studio u Montrealu, otvoren krajem 2015. godine.

Voditelj glavnog Bethesdinog studija u nekoliko je navrata tvrdio kako tvrtka radi na nečemu potpuno drugačijem od svega što su danas radili, tako da bi upravo ovaj projekt mogao biti nešto novo. Doduše, prema Bethesdinim dosadašnjim praksama, projekt je možda već i najavljen.

Prije dvije godine Bethesda je u planu imala akcijsku F2P igru BattleCry i prezentirala je na E3 sajmu. Međutim, kasnije su izjavili kako nisu zadovoljni napretkom u razvoju te je čitav projekt zaboravljen… osim ako nije predan novoj ekipi i sada bi mogao ponovno oživjeti.

Ne bi nas to čudilo s obzirom da su i Doom i Prey imali vrlo slične sudbine (izuzev činjenice da je Doom ostao s jednom ekipom), tako da lako moguće kako će BattleCry biti predstavljen kao potpuno nova igra. Lokaciju predstavljanja, naravno, već znate – E3 sajam idućeg vikenda.

Komentari (3)

  • nikola65478

    06.06.2017 - 12:30

    Ja sam cuo da bethesda otkrit 2 nove igre na ovogodisnjem e3 ovaj Battlecry je vjerojarotno jedna od te 2 igre..

    • Bolt25trike

      @nikola65478, 06.06.2017 - 14:21

      Ja sam čuo da će otkrit igru po imenu starfield koja bi trebala biti sci-fi rpg u svemiru dok se za drugu nezna ali se govori da bethesda radi s HBO-om da naprave game of thrones igru

    • nikola65478

      @Bolt25trike, 06.06.2017 - 15:55

      Spominje se cak i novi wolfenstein .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?