HCL.HR

Bethesda najavila BattleCry, F2P PvP makljažu

Stjepan Fikter 29.05.2014.   •   2 komentara


Nova igra iz Bethesde je besplatna i postavlja nas u svijet gdje je barut zabranjen, a samostreli i melee oružja koja se mogu transformirati novi su instrumenti za održavanje mira.

Iz Bethesde i novostvorenog BattleCry studija stiže najava BattleCrya (ozbiljno, nije greška), free-2-play TPS makljaže koja se fokusira na blisku borbu, ali nudi i mogućnost ubijanja neprijatelja iz daljine. Službeni opis kaže da ćemo preuzeti ulogu elitnog ratnika te sudjelovati u brutalnim akcijskim borbama. Igra je dizajnirana za PvP, a očekuju nas timske borbe za 32 igrača kroz različite modove igranja.

Developeri najavljuju responzivne i glatke kontrole pomoću kojih ćemo osloboditi nasilne i zadivljujuće combo napade kakvi su prije bili rezervirani za brawler igre. Također nas očekuje i sistem naziva Adrenalin koji će otključati specijalne moći ili će ga se moći sačuvati za korištenje ultimativne vještine izabranog lika.

Igrači će moći birati između dvije dostupne frakcije, Royal Marines i Cossacks, a odabrani vojnik moći će napredovati kroz rankove te otključavati nove vještine i efekte. Od klasa nas očekuju tzv. Enforcer koji ima mač koji može pretvoriti u štit, Tech Archer za borbu na daljinu pomoću samostrela i Duelist koji koristi brzinu i stealth vještine da ubija izolirane mete.

Treba spomenuti i da na igri radi Viktor Antonov (Half-Life 2, Dishonored) koji je zadužen za stilski izgled. Dotični gospodin kombinirao je vlastiti dizajn sa stripovskim izgledom kakav smo vidjeli unutar Team Fortressa 2, a kako bi to trebalo izgledati unutar BattleCrya, daje nam naslutiti CGI trailer objavljen povodom najave igre.

BattleCry je inače još u poprilično ranoj fazi razvoja pa tek sljedeće godine možete očekivati prva beta testiranja. Kako vam se čini?

Komentari (2)

  • Adam Jensen

    29.05.2014 - 12:38

    Sviđa mi se koncept

  • goldfinger

    29.05.2014 - 14:33

    Je,fora je,a dobra je i J.Timošenko u traileru(u puno mlađim,ratničkim danima..).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?