HCL.HR

Bethesda ne pokazuje ništa na VGX-u

ToxarE 06.12.2013.   •   1 komentara


Eventualna najava Fallouta 4 neće se dogoditi na VGX dodjelama nagrada Spike TV-a, poručili su iz Bethesde i tako ohladili brojne fanove serijala.

„Ne, društvo. Ne idem na VGX. Bethesda ne pokazuje/ne priča ništa na VGX-u. Samo neki PR sastanci u Los Angelesu. Duboko udahnite.“ – tako je zvučao tweet Bethesdinog podpredsjednika Petea Hinesa kojim je htio dati do znanja kako najava Fallouta 4 neće doći na sutrašnjim dodjelama nagrada Spike TV-a, takozvanom VGX-u.

Špekulacije o najavi nove Fallout igre počele su pojavom misteriozne stranice thesurvivor2299.com na kojoj je krenulo odbrojavanje do 11. prosinca. Premda taj datum nije povezan s gore spomenutom dodjelom nagrada, fanovi željni nove doze Fallouta nadali su se i još se uvijek nadaju potencijalnom iznenađenju. U Bethesdi su odbili komentirati glasine vezane uz navedenu stranicu, tako da fanovi još uvijek imaju mali tračak nade da bi mogli vidjeti ono što iščekuju. Premda, logičnije bi bilo da Bethesda najavi igru na VGX-u, baš kao što je to 2011. učinila sa Skyrimom.

No ako vjerovati Hinesu, to se neće dogoditi, što ujedno znači da osim novog Fallouta na VGX-u nećemo vidjeti ni The Evil Within, TES Online niti Wolfenstein: The New Order. No što je tu je, očekuju nas zato neke druge, možda i pokoje veće iznenađenje. Sama dodjela nagrada održat će se u ponoć sa subote na nedjelju prema našem vremenu.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?