HCL.HR

Bethesda poziva na E3 sajam, bez Fallouta 4

Zoran Žalac 18.04.2015.   •   9 komentara


U pozivnici za Bethesdinu konferenciju povodom E3 sajma našli su se prepoznatljivi likovi iz Dooma, Dishonoreda, Wolfensteina i Elder Scrollsa, no ne i karakteristični Vault boy iz Fallouta.

Premda si 14. lipnja na prvoj Bethesdinoj E3 konferenciji veselimo demonstraciji novog Dooma i najavi Dishonoreda 2; najveća očekivanja vezana su uz Fallout 4. Ta je igra potvrđeno u razvoju već više od godinu dana, no službenu najavu nikako da dočekamo. Kad je Bethesda otkrila kako će održati samostalnu konferenciju na E3 sajmu, odmah smo pomislili – to je to. Međutim…

Čini se kako u Bethesdi nisu spremni potvrditi dolazak novog Fallouta na pozornicu. Ili to pak namjerno ne žele. Naime, pozivnice za konferenciju već su poslane, a na njima su se pojavili praktički svi Bethesdini likovi osim onih iz Fallouta. U parteru su tako odsjeli Cyberdemon iz Dooma, Tall boy iz Dishonoreda, BJ Blaszcovitcz iz Wolfensteina, Sebastian iz Evil Withina, itd. – no Vault Boyu ni traga ni glasa!

Naravno, to ne mora ništa značiti jer se Fallout možda čuvao kao jedno od iznenađenja. Ipak, i nije neko iznenađenje ako znamo da se skriva negdje u mračnim hodnicima Bethesda Softworksa.

Komentari (9)

  • Sentinel

    18.04.2015 - 18:15

    Vault Boy ili Pip Boy?

  • FlegmicH

    19.04.2015 - 08:04

    Nadam se da će Obisidian, ne Bethesda, raditi na novom Falloutu, bilo to u stilu Fallouta 1 ili New Vegasa. Sad kad su gotovi sa Pillarsima mogli su jos jedan Fallout izbacit, a dokazali su da mogu napraviti odličnu igru u oba formata.

    • RedEy3

      @FlegmicH, 19.04.2015 - 11:41

      Šta se vraćamo u 90-te?? Svaka čast obsidianu, ali ipak većini gejmera, uključujući meni, više odgovaraju igre koje idu u korak vremenu. Nećemo raditi dva koraka nazad nego valjda korak naprijed? Samo zamisli fallout 4 u next gen grafici i isključivo na next gen konzolama i PC-u.

    • FlegmicH

      @FlegmicH, 19.04.2015 - 17:10

      I ja definitivno to preferiram, dok god je na razini New Vegasa, ali ne bi mi smetalo da bude u stilu starih Fallouta, a Pillars i Wasteland su dokazali da publike za takve igre ne fali.

  • Apocalypse4987

    19.04.2015 - 09:29

    🙁

  • KhorneFlake

    19.04.2015 - 13:59

    Ne bi ni čudilo da ga ne najave na ovom sajmu, samo bi bacili u sijenku ostale naslove na kojima rade i žele ih prikazati svima, što mislim da im nije baš u interesu. Ako zaista rade na njemu već godinu dana, mislim da je to premalo vremena za jedan takav tip naslova da se već prikaže koliko-toliko, a Bethesdine igre ovakvog tipa su tradicionalno bagovite i pomalo nestabilne (mada mi se Skyrim činio najmanje takvim u odnosu na njihove prethodne naslove, al opet je imao tonu bagova). Vjerovatno ga neće prikazati još jedno godinu dana, a najranija najava bi mogla biti krajem ove godine.

  • lahvos

    19.04.2015 - 23:45

    Naravno da nema Vault Boya u gledalistu kad je on na pozornici 🙂

  • briatore

    21.04.2015 - 14:11

    Šta reći ako ove godine ne najave Fallot 4 osim – sranje.

  • BoneDigger

    @LordHezi, 18.04.2015 - 19:42

    Vault. Pip boy je neka vrsta osobnog računala.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?