HCL.HR

Bethesda zapošljava nove ljude za next-gen projekt

Igor Belan 28.02.2012.   •   2 komentara


Developer Skyrima i Fallouta 3 priprema se za sljedeću generaciju konzola otvarajući nova radna mjesta.

Već je svima jasno – ovo je godina nove generacije konzola. Na polju handhelda već smo dobili predstavnike next-gena, a prva konzola nove generacije, Nintendo Wii U, očekujemo pred kraj godine. Dok Sony šuti o eventualnom PlayStationu 4 obećavajući da PlayStation 3 neće tako brzo umrijeti, Microsoft poprilično jasno daje do znanja da će imati vrlo zanimljivu E3 konferenciju ove godine.

Veći developeri, iako još ni sami nisu sigurni za što će nove konzole točno biti sposobne, već se pripremaju za novu generaciju, a Bethesda kao developer hitova poput Fallouta 3 i Skyrima ne misli kaskati za ostalima.

“Bethesda Game Studios traži iskusne programere za rad na najnovijim tehnologijama za nenajavljenu igru na budućoj generaciji konzola.” – objavljeno je na jobs.zenimax.com.

Nikakve informacije o next-gen igri Bethesde još nisu dostupne, a budući da tek traže nove zaposlenike za rad na tom projektu možemo s popriličnom sigurnošću pretpostaviti da je riječ o projektu koji je tek u fazi planiranja. Što vi mislite o kakvoj igri se radi? Neki novi RPG otvorena svijeta?

Komentari (2)

  • Predatorx12

    28.02.2012 - 13:59

    Fallout+Creation engine=GOTY 2012

    • Dumby

      @Predatorx12, 28.02.2012 - 15:13

      ne očekuj najavu ove godine,vjerojatno neće ni sljedeće godine biti najave

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?