HCL.HR

Beyond Good and Evil 2 još uvijek u produkciji

Zoran Žalac 25.06.2010.   •   2 komentara


Nakon još jednog izostanka s E3 sajma, ponovno smo se zapitali što je dugo očekivanim Ubisoftovim naslovom Beyond Good and Evil 2.

Nakon još jednog izostanka s E3 sajma, ponovno smo se zapitali što je dugo očekivanim Ubisoftovim naslovom Beyond Good and Evil 2. Dobra vijest je što na odgovor nismo morali dugo čekati – tvorac serijala, Michel Ancel, oglasio se umirujući fanove tvrdnjom kako je igra još uvijek u produkciji. I navodno će u toj fazi ostati duže vremena jer na projektu radi malen broj ljudi. Začudo, ne iz razloga što je kriza i što Ubisoft često napuštaju važni zaposlenici, nego zbog toga što već spomenuti tvorac želi stvoriti gotovo obiteljsko okružje u malom timu kako bi potaknuo kreativnost. A ista bi se onda trebala očitati na igri koju prema svemu sudeći očekuje više različitih završetaka. Eto, i to je nešto, ali ne bi ih ubilo da su nam to ispričali i na E3 sajmu. Po mogućnosti uz još jedan teaser trailer ili još bolje – gameplay video.

Komentari (2)

  • Lovac

    25.06.2010 - 18:22

    Prvi je dio bio predobar, igra me osvojila od prve minute, samo da s nastavkom nešto ne zeznu.

  • FljegmA

    26.06.2010 - 00:19

    ja sam igrao prvi dio davno i nisam izasao iz prve arene,doduse imao sam premalo godina i to mi je bila prva prava originalna igra,slikavao sam neke letece narvale i nisam mogao naci 10tu zivotinju za slikat xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?