HCL.HR

Beyond good and Evil 2 neće se pojaviti ni na ovom E3 sajmu

Zoran Žalac 26.05.2017.   •   2 komentara


Deset je godina prošlo otkako je najavljen Beyond Good and Evil 2, ali ako je vjerovati njegovom kreatoru, igra još nije spremna za prikazivanje.

beyond-good-and-evil-2-novi

Beyond Good and Evil 2 gori je vaporware nego Half-Life 3. Dok o potonjem nismo ništa čuli već deset godina, o vječnom Ubisoftovom projektu slušamo iz godine u godinu, no nikako da ga konačno vidimo. Nastavak odlične akcijske avanture iz 2003. godine najavljen je još 2007., no preskočio je dvije generacije konzola, a kako sada stvari stoje – nije spreman ni za ovu.

Točnije rečeno, nije spreman za demonstraciju na E3 sajmu ove godine. “Nisam siguran da je E3 najbolje mjesto za prikazivanje Bg&e2” – izjavio je tvorac igre Michel Ancel. Otpadaju stoga ideje da bi ta igra mogla biti iznenađenje Ubisoftove konferencije. Srećom, Ancel kaže kako bismo prve detalje definitivno trebali dobiti još ove godine – dakle deset godina nakon prvotne najave.

Jedan od razloga zašto Ancel misli da njegovom projektu nije mjesto na E3 sajmu je i široka ponuda Ubisoftovih igara koje će biti prikazane na njihovoj konferenciji. Poznati dio postave čine Assassin’s Creed: Origins, Far Cry 5 i The Crew 2, a sigurno nas čeka i nešto sasvim nenadano.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • edviiN

    26.05.2017 - 16:16

    Pa sta on pravi “Beyond Good and Evil 2” prije bio rekao da je solo programer i pravi GTA V.
    JOS 2-3 godine cekamo 🙂

  • YeYa

    26.05.2017 - 21:56

    Mora da će biti vraški dobra igra kad Ubisoftu treba preko 10 godina da ju naštancaju xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?