HCL.HR

Beyond: Two Souls demo dobio datum izlaska, imamo dva nova videa

ToxarE 06.09.2013.   •   6 komentara


Kako je upravljati mladom Jodie te njezinim misterioznim, nevidljivim prijateljem, otkrit ćemo 2. listopada, kada demo stiže na PS Store. Tu je i gameplay snimka jedne misije te novi developers diary.

Sony je objavio kako će svi gameri koji žarko žele isprobati Beyond: Two Souls prije nego ga kupe, to moći i učiniti od 2. listopada, kada igrin demo stiže na europski PlayStation Store. Demo će nam omogućiti igranje dva levela: prvi, pod imenom “Jodie & Aiden” stavlja nas u cipele vrlo mlade Jodie koja sudjeluje u eksperimentu na Odjelu za Paranormalne Akrivnosti – kada doktori krenu testirati njene sposobnosti, preuzimamo kontrolu nad misterioznim, nevidljivim bićem.

Drugi level, Hunted, događa se nekoliko godina kasnije, a trebamo pomoći Jodie da pobjegne šakama brojnih vladinih agenata, što ćemo opet učiniti kontrolirajući misteriozno biće koje ovdje pokazuje svoje uistinu zapanjujuće moći.

Za one nestrpljive, Gamespot je objavio 15-minutnu snimku jedne igrine misije, za koju se da naslutiti da je uzeta iz ranije verzije igre, budući da je primjetan niz tehničkih problema.

Drugi video još je jedan u nizu igrinih developers diarya, ovaj put fokusiran na igrin vizualni aspekt, umjetničku viziju te dizajn likova.

Komentari (6)

  • Zael

    06.09.2013 - 17:35

    ovo izgleda loše. mislim, ok, čini se da video prikazuje neki early build igre ali svejedno, "gameplay", quick time… užas. u ovih 14 minuti nema trenutka kada ti zapravo IGRAŠ… nadam se da je ovo samo specifični dio igre i da nije cijela ovakva. idući put snimite film.

    • maxim.x

      @Zael, 06.09.2013 - 17:53

      Pa to ce vise manje i biti interaktivni film, no meni odgovara. Jedino ima jedan problem, nemam PS haha.

    • RedEy3

      @Zael, 07.09.2013 - 10:01

      Igraš cijelo vrijeme, bazira se na odluku koje radiš. Probaj heavy rain, vidjeti ćeš koliko mogućih završetaka igra ima – i da svaki glavni lik može umrijeti – ali bez obzira možeš nastaviti igru te samim time dobiti drugačiji gameplay i završetak

    • Sonny

      @Zael, 07.09.2013 - 11:16

      Ako igra bude jednako dobra kao heavy rain biti će odlična. To je, imho, jedna od tri najbolje igre na ovoj generaciji konzola. Igra se mogla završiti bez i jednog loada, što nema niti jedna druga igra. Veliki broj različitih završetaka ovisno o odabiru i reakcijama kroz igru. Intrigantna priča. Odlično razrađeni likovi. Izvrsna grafika i atmosfera. Ima neke nezaboravne scene, a i igra je full napeta. A i ono najbitnije igra je inovativna. Nadam se da će to ponoviti i sa Beyond: Two Soulsom. Ne želim niti gledati gameplay iz igre da si ne spoilam igru. Inače Quantic Dream je napravio i Fahrenheita koji je isto bio odličan, tako da vjerujem da se sa ovim ne može pogriješiti.

    • Zael

      @Zael, 07.09.2013 - 14:37

      meh, znači vjerojatno nije my cup of tea… oh well

  • Jkuzma111

    07.09.2013 - 11:47

    zakon ranije sam na youtubeu vidio polusatni gameplay novijeg builda igre zbog kijeg jedva čekam igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?