HCL.HR

Biografije SWTOR likova

Igor Belan 31.03.2010.   •   0 komentara   •   HCL objave


EA je krenuo sa izdavanjem kratkih biografija likvoa koji će biti bitne individue u virtualnom svijetu nadolazećeg MMORPG-a SWTOR.

Za sve v(n)as Star Wars fanatike, ekipa sa našeg SWTOR portala svakodnevno radi kako bi uvijek bili u toku sa friškim informacijama o ovom nadolazećem MMORPG-u iz EA-a. Tako vam danas želimo skrenuti pažnju na novi članak objavljen na swtor-croatia portalu u kojemu se možete pobliže upoznati sa prve tri bitne osobe virtualnog Star Wars svijeta u kojemu ćemo provoditi sate i sate (nadajmo se).

Evo kako su to opisali momci sa SWTOR portala: “Kroz tijek galaktičke povijesti bilo je mnogo pojedinaca čija je prisutnost i djelovanje oblikovalo doba u kojem su živjeli. Identificirane su određene osobe od kojih se očekuje da će kroz politički položaj, organizacijsku pripadnost ili jednostavno sudbinu imati veliki utjecaj na tijek događanja sadašnjeg doba. Kratki opisi ovih pojedinaca su sada dostupni, te će se njihova brojka vremenom širiti.”. Pa što čekate? Klik na link ispod i pročitajte prve tri kratke biografije, a uskoro očekujte i ostale upravo na swtor-croatia.com.

SWTOR: Biografije bitnih SWTOR osoba

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?