HCL.HR

BioShock Infinite u listopadu

Nikola Bunjevac 01.03.2012.   •   0 komentara


2K Games je objavio kako ćemo nadolazeći Bioshock Infinite zaigrati ovog listopada, dvije godine nakon najave.

Bioshock Infinite dolazi ovog listopada, potvrdio nam je 2K Games. Igra je inače prva cijela igra razvojnog tima Irrational Games nakon izlaska originalnog Bioshocka sad već davne 2007. godine.

Bioshock Infinite ima sličnosti originalnim Bioshockom, ali ne bi se trebao shvaćati kao doslovni nastavak. To je inače pucačina iz prvog lica smještena u leteći grad Columbiju početkom dvadesetog stoljeća gdje su zamršeni utopijski ideali utrli put kaosu u moru oružja, plazmidnih moći te političkih preokreta.

U ovom neredu našao se protagonist Booker DeWitt, član Pinkertonske nacionalne detektivske agencije koja je bila najveća američka sigurnosna kompanija krajem devetnaestog stoljeća. On će ući u svijet u kojemu su steampunk roboti zamijenili konje i ljude, i gdje su poludjeli građani potaknuli revoluciju čudnim moćima. I puno oružja.

Igra dolazi na PC, PlayStation 3 te Xbox 360 i to 16. listopada u Sjevernoj Americi, te 19. listopada diljem svijeta. Svojevrsna adaptacija igre trenutno se razvija i za PlayStation Vitu, no detalji te verzij zasad nisu poznati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?