HCL.HR

BioWare Mythic opet postao Mythic

Renato Pedišić 09.11.2012.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Tvrtka s dugom poviješću izrade igara i, mogli bi reći, još dužom poviješću mijenjanja imena, opet je napravila isto te od BioWare Mythica opet postala Mythic.

“BioWare Mythic je od sad znan kao Mythic!” kratak je naslov vijesti objavljene na službenoj stranici Warhammera Online. Tu vijest nekako s ravnodušnošću prihvaća većina starijih gamera budući da znaju kako je ovo čak osmi put da tvrtka dobiva novo ime. U punoj obavijesti o preimenovanju piše ovo:

“Ponukani novim fokusom studija nedavno smo promijenili ime iz BioWare Mythic u Mythic. Sve ostalo ostaje isto – naši strastveni timovi nastavljaju podržavati i dorađivati naše postojeće naslove, ali nastavljamo i rad na novim i uzbudljivim projektima.”

Sama promjena imena nije zapravo relevantna ni alarmantna, ali ako i BioWare Victory, studio zaposlen na izradi Command & Conquer: Generalsa 2, također promijeni ime to bi već značilo veće interne probleme između Electronic Artsa i BioWarea. No, kako se to još nije dogodilo, a niti za to postoje nekakve konkretne naznake, nećemo previše prognozirati.

Ono što bi vas doduše moglo zanimati su svi nazivi koje je Mythic nosio kroz godine:

1984. – Adventures Unlimited Software
1990. – Interesting Systems
1995. – Interworld Productions
1997. – Mythic Entertainment
2006. – EA Mythic
2008. – Mythic Entertainment
2009. – BioWare Mythic
2012. – Mythic

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?