HCL.HR

BioWare strašljivim trailerom najavio predstavljanje nove igre na Gamescomu

ToxarE 25.07.2014.   •   4 komentara


‘Vrijeme je blizu. Oni gledaju. Moć raste. Cologne, Njemačka.’ riječi su dramatičnog teksta na misterioznoj BioWareovoj stranici. O čemu je riječ?

BioWare, studio široj publici najpoznatiji po Dragon Age te Mass Effect serijalima, na Gamescomu bi vrlo lako mogao predstaviti novi IP. Naime, nekolicini odabranih fanova poslan je link na sajt You’ve Been Chosen.com, gdje se nalazi i pomalo strašljivi live action teaser trailer naziva “nightmare”. “Vrijeme je blizu. Oni gledaju. Moć raste. Cologne, Njemačka. Odabran si”, piše u dramatičnom tekstu na siteu.

U ovom trenutku nam nije jasno otprilike ništa, no očito je kako spominjanje Colognea (Kolna) ukazuje na Gamescom konferenciju koja se u tom gradu održava od 13.-17. kolovoza. Ono što vidimo u teaseru svakako nimalo ne podsjeća na Mass Effect ili Dragon Age, ali ni na onaj mali komadić novog IP-a koji je studio prikazao na E3-u. Ranije ove godine EA je registrirao zaštitni znak na naziv “Shadow Realms”, a e-mailovi koji vode na site navodno sadrže slike naziva “”ShadowRealms_Teaser_video.jpg”, tako da bismo mogli očekivati da će projekt predstavljen u Kolnu nositi upravo taj naziv.

Osim toga, britanski studio Failbetter Games, developer browser-based naslova Fallen London, ranije ove godine najavio je misterioznu suradnju s Biowareom. Da čujemo vaša predviđanja.

Komentari (4)

  • Dr. Neo Cortex

    25.07.2014 - 14:20

    Očito će animacije biti snimane pomoću pravih glumaca i kamere, a dijelovi igrice sa snovima će biti igrivi. Podsjeća me malo na Alan Wake spiku.

    • tryon

      @Dr. Neo Cortex, 25.07.2014 - 15:48

      da, to je baš očito.

  • Falak

    26.07.2014 - 10:29

    Možda će biti na neku paramnormalno foru, ulaženje u snove ili nešto slično, jer na karju videa pojavi se tekst "What really hoppens when we sleep?"

  • PCXtendostation

    27.07.2014 - 06:15

    Izgleda fora. Vidjet ćemo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?