HCL.HR

BioWareova nova igra je Shadow Realms i dolazi ekskluzivno za PC

nebel 13.08.2014.   •   3 komentara


Igra čijim nas je live action trailerima BioWare intrigirao prethodnih tjedana uistinu se zove Shadow Realms, a riječ je o multiplayer naslovu s fokusom na priču, ekskluzivnom za PC.

Dočekali smo i taj dan kada je otklonjen misterij nove BioWareove igre, točnije rečeno novog projekta BioWareovog ogranka u Austinu. Kako se i nagađalo, riječ je o naslovu Shadow Realms, ali sva pogađanja staju na tome. Naime, u pitanju jest RPG igra, ali je orijentirana na asinkroni multiplayer u kojemu možete igrati kooperativno s još troje igrača, ili pak solo protiv četvorice.

Koncept 4vs1 je sličan onome što već najavljuje igra Evolve – imamo četiri heroja i jednog neprijatelja zvanog The Shadowlord. Međutim, za razliku od spomenutog Evolvea, Shadow Realms fokusirat će se na priču koja će se igračima dostavljati u epizodnom obliku, poput nekakve TV serije. Iz BioWarea poručuju kako stoga nećemo viđati jednake mečeve nego će nas u igrinom svijetu uvijek dočekati nešto novo.

Inače, taj svijet zove se Embra, a u njemu bitku biju heroji sa Zemlje s magičnim elementarnim moćima (kakve smo vidjeli u teaser trailerima) i tzv. Shadow Legions koje pokreće nepoznata nova sila. Na Gamescomu nije prikazan nikakav trailer za igru, ali su nam dostupni konceptualni crteži koje možete pogledati u našoj galeriji. Ako vas pak zanima nešto više o samoj igri, dodatne detalje pronaći ćete na službenoj stranici iste.

Komentari (3)

  • superdeda2000

    13.08.2014 - 13:13

    Previše mi baca na DMC. Nisam baš oduševljen…

  • BioShock 4 Life

    13.08.2014 - 15:33

    Kako sam razocaran.

  • vojnovic4

    13.08.2014 - 16:42

    Falili ste kategoriju vijest pc jr ne multiplatform

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?