HCL.HR

Bivša scenaristica Uncharteda prebjegla u EA, radit će na Star Wars igrama

ToxarE 04.04.2014.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon odlaska iz Naughty Doga pod nerazjašnjenim okolnostima, bivša scenaristica Uncharted igara pridružila se razvojnom timu Visceral Games gdje će za Electronic Arts raditi na budućim Star Wars igrama.

Prošlog mjeseca veteranka gaming industrije Amy Hennig postala je bivša kreativna direktorica Naughty Doga. Razlozi zbog kojih je do toga došlo još uvijek nisu poznati, no to je sada već prošlost jer Hennig ima novi posao kojim će iznenaditi mnoge. Naime, bivša scenaristica Uncharted serijala radit će na nadolazećem Star Wars projektu za Electronic Arts. Hennig se pridružila timu Visceral Games (zaslužnom za Dead Space serijal) i ondje će imati posao kreativne direktorice.

„Privilegija je imati priliku doprinijeti Star Wars univerzumu nakon što je imao tako formirajući utjecaj na moj život.“ – poručila je Hennig na Twitteru, prisjetivši se usput činjenice da je svoju karijeru početkom devedesetih godina započela upravo u Electronic Artsu.

Sudeći prema dosadašnjim informacijama, Visceral Games trenutno razrađuje ideje za Star Wars naslov u obliku akcijske avanture. Proći će još neko vrijeme dok isti ne dobije neke konkretne obrise jer će prvi Star Wars naslov iz radionice Electronic Artsa biti SW: Battlefront u 2015. godini.

Komentari (5)

  • Praetorian1

    04.04.2014 - 11:12

    Ova nema srama

  • delight353

    04.04.2014 - 12:17

    Bolja lova, mozda? U zadnje vrijeme svako malo neki big name prelazi iz jednog studija u drugi. Veca sapunica nego sa Halilovicem…

  • undertaker01

    04.04.2014 - 13:43

    Kako iritantno izgleda, prava za EA

  • snooker

    05.04.2014 - 16:53

    Sad je sve najgore a dok je bila u Naughty Dogu onda je bila sve najbolje, kakvi glupavi komentari…

  • pucifer

    06.04.2014 - 03:52

    Žao mi je naughty dog-a al opet mi je drago da će neko ko zna napravit dobru priču radit na star wars-u jer star wars fakat treba i zaslužuje dobru priču

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?