HCL.HR

Bivši pro igrač danas uživo komentira naš LoL Adria Open turnir

Igor Belan 01.11.2015.   •   4 komentara


Danas u 14 sati na našem ESL Twitch kanalu pratite borbe ekipa iz regije u LoL Adria Open turniru uz oštroumne komentare Sa1na, bivšeg profesionalnog igrača s ovih prostora.

Naši Adria Open kupovi u League of Legendsu imaju već poprilično dugu tradiciju – organiziramo ih iz tjedna u tjedan već 20 tjedana, svaki put dijeleći 250€ u Riot Pointsima i privlačeći sve veći broj timova iz regije. No današnji kup je pomalo poseban.

Ako danas u 14 sati prebacite na naš ESL Adria Twitch kanal moći ćete uživo popratiti ovaj turnir uz komentare Sa1na, bivšeg profesionalnog igrača LoL-a iz Srbije. Ovaj 22-godišnjak iz Beograda igra LoL od prve sezone, sudjelovao je na mnogim turnirima i zaigrao u redovima nekoliko različitih ekipa, no nakon nekog vremena je uvidio da više voli zabavljati i educirati ljude o LoL-u pa se u potpunosti posvetio streamingu.

Dakle, danas u 14 sati moći ćete ga vidjeti na našem Twitch kanalu, no inače ga možete pratiti svaki dan na Twitch.tv/Sa1na u periodu od 16 do 22 sata gdje streama LoL uz edukativne komentare.

Inače, iako kreće za svega par sati, još uvijek stignete prijaviti svoj tim na ovaj Adria Open online kup i pridružiti se ostalima timovima iz cijele regije. Samo kliknite ovdje i pratite ‘Sign up’ upute s desna. Ako vam nedostaje pokoji igrač za tim, slobodno otvorite temu o tome u našem League of Legends podforumu gdje se inače okupljaju ljubitelji LoL-a.

UPDATE: Krenulo je!

UPDATE #2: Gotovo je! Ako ste propustili stream, imat ćemo snimku finala na našem YouTube kanalu uskoro.

Komentari (4)

  • Bert_Raccoon

    01.11.2015 - 18:10

    Bez uvrede, ali ovog lika koji komentira se ne može slušati više od 30 sekundi.
    Igor, ali i ostala ekipa na HCL-u, su puno kopalja ispred.

    • Ementaler

      @Bert_Raccoon, 01.11.2015 - 18:16

      Najjače kad napišu "bez uvrede"… i onda te uvrijede 🙂 Ma stvarno nepotreban komentar čovječe, Sa1na je odradio odličan posao.

    • BioShock 4 Life

      @Bert_Raccoon, 01.11.2015 - 19:40

      Ja sam bas gledao i lik je stvarno dobar. Zna o cemu prica, ima iskustva, i moze se i nauciti par stvari. Ne znam u cemu je bio problem sto se tebe tice.

    • Bert_Raccoon

      @Bert_Raccoon, 01.11.2015 - 19:57

      Možda je vama lik dobro sjeo, ali meni nikako. Problem je u tome što ga uopće nisam neke stvari razumio, čudan naglasak i razvlačenje riječi, intonacija nikakva, šala nema… očigledno sam se previše navukao na Igorovu kvalitetu komentiranja…
      P.S. Može biti da mi lik nije sjeo jer sam noob u tom žanru. A ništa morati ću više vremena u to uložiti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?