HCL.HR

Bivši zaposlenici People Can Fly studija osnovali The Astronauts

Renato Pedišić 11.10.2012.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Novi gaming studio fokusiran na izradu AAA naslova zove se The Astronauts, a osnivači su mu ljudi koje znamo po Painkilleru i Bulletstormu.

Ako ste kojim slučajem pomislili da se poljski People Can Fly raspao nakon što ste vidjeli naslov vijesti takvo što odmah negiramo i potvrđujemo kako je taj studio i dalje funkcionalan te da i dalje pomaže Epic Gamesu na proizvodnji njihova Gears of War: Judgmenta. No, istina je da su se neki od bivših zaposlenika tog studija, koji su ga napustili iz za sad neutvrđenih razloga, okupili i napravili novi gaming studio imena The Astronauts.

Astronauti, koji tvrde da su ime studiju smislili u pet sekundi, vrlo su ambiciozan studio te već u startu tvrde kako im je namjera proizvoditi prave AAA naslove bogate kvalitetnom pričom uz korištenje Epicovog Unreal 3 enginea za kojega imaju samo riječi hvale: “Radimo s Unrealom 3 zadnjih šest godina i znamo njegovu moć. To što smo izabrali Unreal tehnologiju za našu budućnost bila je odluka o kojoj nismo puno razmišljali. Na putu smo za istražiti nepoznate vode, a Epicova tehnologija osigurat će nam stabilnost potrebnu za uspjeh.” izjavio je Adrian Chmielarz, suosnivč tvrtke.

Mike Gamble, menadžer europskog ogranka Epica, na te je riječi hvale uzvratio potporom studiju rekavši: “Impresionirani smo kvalitetom koju pružaju mali, nezavisni timovi koji koriste Unreal Engine. Najbolje tek dolazi, a velika je šansa da će The Astronauts biti jedan od onih timova koji će nas oduševiti.”

Prvu igru koju će nam Astronauti isporučiti navodno ćemo igrati već 2013. godine,a do tada ih možete zajedno s nama pratiti na njihovoj službenoj stranici, Facebooku ili Twitteru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?