HCL.HR

Bivši zaposlenik Valvea napravio mod za Half-Life

Petra Rukav 25.09.2017.   •   2 komentara


Bivši viši dizajner u Valveu objavio je potpuno nov i besplatan mod za originalni Half-Life, a nazvao ga je Half-Life Caged.

Half Life 3 RTS

Iako su šanse da zaigramo novi službeni nastavak Half-Lifea veoma male, to ne znači da su svi fanovi odustali od serijala, a mnogi od njih svoje nezadovoljstvo pokazuju na neprimjerene načine. Čini se da neki bivši zaposlenici također nisu indiferentni prema takvom razvoju događaja pa svoju tugu dijele s vjernim igračima.

Naime, prije mjesec dana scenarist Half-Life igara na svom blogu objavio je sinopsis za treću epizodu Half-Lifea 2, a nedavno je bivši viši dizajner u Valveu, Cayle George, s nama podijelio besplatan mod za Half-Life 2. Međutim, ovaj mod nema nikakve veze s trećom epizodom već se radi o kratkom bijegu iz zatvora s mnogo pucanja i prostornih zagonetki.

Half-Life Caged možete besplatno preuzeti na Steamu, no trebat ćete originalnu Half-Life igru da ga zaigrate. U međuvremenu pogledajte debitantski trailer koji će vam dati predodžbu o tome što ovaj mod donosi.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • stex13

    25.09.2017 - 12:11

    lijepo od njega

  • darijoman

    25.09.2017 - 12:58

    Pa mogao je to i malo grafički dotjerati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?