HCL.HR

Black Ops 3 beta dobiva novu mapu

Igor Belan 21.08.2015.   •   5 komentara


Nakon što smo se mi potrduili pokazati vam sve tri mape u aktualnoj beti novog Call of Dutyja, Treyarch nas zove nazad u igru s updateom koji donosi još jednu, potpuno novu mapu.

Studio Treyarch očito prati HCL kanal. I očito su podmukli. Nakon što sam jučer nadasve požrtvovno odlučio posvetiti njihovoj Call of Duty Black Ops 3 multiplayer beti još jedan video kako bih pokazao sve tri mape dostupne u beta testu, oni danas javljaju da će cijelu stvar updateati S JOŠ JEDNOM MAPOM. Dakle, vraćaj se Igore u betu i posnimi malo gameplaya i na toj mapi, jeli!? E pa ne može. Dobro, možda može. Ionako ću je isprobati pa možda snimim i još jedan video. No stvarno nema smisla kad će igra ionako biti vani za dva mjeseca pa ćemo ju detaljno analiziralti kroz pokoji video komentar singleplayera, zombija i sâmog multiplayera. Vidjet ćemo, ništa ne obećavam.

U svakom slučaju, nova mapa zove se Stronghold, a osim nje u betu će kroz isti update danas stići i novi mod – Uplink, isti onaj esports-orijentirani mod igre koji je debitirao prošle godine u Advanced Warfareu. Inače, level cap u beti je bio postavljen na 28, a ovim updateom će se podići na 34.

Ako još niste, pogledajte moja dva videa iz Call of Duty: Black Ops 3 bete na PlayStationu 4 ispod ovih riječi.

Komentari (5)

  • bartul_9

    21.08.2015 - 16:47

    Dobar…Znaci ide treci video.

  • Antifeminista

    21.08.2015 - 18:39

    Hehheh da, zašto Ementaler :P?

  • SuperFulcrum

    21.08.2015 - 18:53

    Jel mozda imate kakav visak beta keyeva da podijelite kroz nekakvu nagradnu igru ili slicno?

  • -X3M-W1k1n6

    23.08.2015 - 09:47

    Ja ću danas probati betu. Bravo Igore super video komentar – pogotovo kad znaš koliko je teško biti fokusiran na igranje i u isto vrijeme komentiratri i objašnjavati. Dobar posao.

  • Dovla Van Pit

    23.08.2015 - 20:02

    Ej igore,a kaj ne voiš sir?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?