HCL.HR

Blacklight: Retribution i Primal Carnage: Genesis dolaze na PS4

Renato Pedišić 26.03.2013.   •   3 komentara


Dok PS4 popunjava svoju listu naslova s ova dva FPS-a, PlayStation 3 i Vita dobivaju neke manje, ali jednako vrijedne i popularne naslove.

Game Developers Conference bio je pravo mjesto za Sony koji je tamo sinoć najavio pristojan broj naslova, što za PlayStation 4, što za Vitu i PS3. Na PlayStationu 4 će zahvaljujući Sonyjevom “Pub Fondu” (programu kojim Sony potiče nezavisne proizvođače na izradu igara za njihove konzole) izaći Blacklight: Retribution i Primal Carnage: Genesis.

U Blacklight: Retributionu već sad uživa velik broj PC gamera budući da je ta igra za osobna računala izašla još 3. travnja 2012. godine. Samo u prvih mjesec dana igru je zaigralo više od milijun igrača, a ocjene su mahom pozitivne – kako od kritike tako i od publike. Promotivni PlayStation 4 trailer pogledajte u nastavku.

Druga sinoć najavljena igra je Primal Carnage: Genesis, Unreal 4 FPS u kojemu ćete susresti dinosaure – mnogo, mnogo dinosaura. Igrina priča, prezentirana u epizodnom formatu, odvijat će se iz perspektive ljudskog protagonista koji će se kretati mješavinom otvorenih i linearnih mapa. Trailer je ispod.

S druge strane, PlayStation 3 i PS Vita također dobivaju dva zanimljiva naslova – Spelunky, indie akcijsku avanturu koju smo prvi put igrali na PC-u 2009. godine, te Divekick, borilačku igru o kojoj će vam sve reći njezin promotivni video.

Ali to nije sve! PlayStation Vita uz ove prije navedene naslove dobiva hvaljeni Limbo te novu puzzle igru imena Metrico.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    26.03.2013 - 18:29

    bas me zanima oce li Blacklight: Retributionu biti F2P jer su na predstavljanju PS4 rekli da cu od sada podrzavati F2P igre

    • vojnovic4

      @vojnovic4, 26.03.2013 - 18:32

      evo sad upravo vidia na IGN-u da je F2P ajme sad jedva cekan ako ce ovako dobre igre bit odma na pocetku i to jos besplatne ko zna cega ce sve bit

    • Me666

      @vojnovic4, 26.03.2013 - 18:53

      Realno, nije moglo biti ništa osim F2P-a jer bi se gameri pobunili

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?