HCL.HR

Blacklight: Tango Down 2 će biti besplatan

Igor Belan 15.01.2011.   •   2 komentara


Prema riječima CEO-a Zombie Studiosa, nastavak FPS naslova Blacklight: Tango Down biti će besplatan za igranje, a plaćati ćemo samo premium iteme.

CEO Zombie Studiosa, Mark Long, izjavio je u intervjuu za Big Download kako će nastavak dobro prihvaćenog FPS naslova Blacklight: Tango Down biti izdan po free-to-play modelu. To ukratko znači da će svi zainteresirani gameri moći besplatno preuzeti igru sa interneta, no ukoliko to požele moći će kupiti ekskluzivne in-game iteme od kojih Zombie Studis planira zarađivati. Long je također rekao kako će nastavak, kojega trenutno zovu samo “Blacklight” biti u mnogočemu poboljšan u odnosu na prethodnika. U izjavi kontradiktornoj temi na našem forumu naslova “Zašto developeri ne slušaju community“, Long je rekao kako će nova igra biti poboljšana upravo na mjestima koja je community sugerirao. Slušali su igrače i planiraju napraviti još bolju, uglancaniju i atraktivniju igru.

Komentari (2)

  • xGAME

    15.01.2011 - 20:08

    Jao, bolje da je ostalo sistem “kupi i igraj”, a ne ovo sranje, ta mirko placanja su uzas…

  • Forbs

    16.01.2011 - 09:46

    Meni je takav način čisto ok. Onaj kome se igra svidi nije mu problem potrošiti sitnu paru za nekakav item. Jedva čekam…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?