HCL.HR

Blizzard najavio prvu Diablo 3 ekspanziju

nebel 21.08.2013.   •   7 komentara


Diablo 3: Reaper of Souls donosi nove klase, novo poglavlje mračnijeg tona, te promjene u sustavima napredovanja i skupljanja opreme.

Kako je bilo i očekivano, Blizzard je na svojoj Gamescom konferenciji najavio prvu ekspanziju za Diablo 3. Naziv joj je, kao što se moglo i pretpostaviti – Reaper of Souls, a glavni noviteti mračniji ton, nova klasa i promjene u sustavu loota i napredovanja. Ekspanzija će donijeti novo poglavlje u kojemu ćemo se boriti protiv palog anđela Malthaela. Poglavlje će biti smješteno u područje Westmarcha.

Nova klasa je Crusader koji je nasljednik Paladina te ima svoju verziju Fist of the Heavens vještine iz Diabla 2. Svi dosadašnji likovi, odnosno klase, s ekspanzijom će dobiti nove vještine, pasivne mogućnosti i rune, a level cap povećat će se na 70. Paragon sustav također će doživjeti manje promjene. Najznačajniju promjenu imat će sustav loota. Ekspanzija tako donosi Loot Runs – nasumično generirane tamnice za čiji prelazak je potrebno između 15 i 20 minuta, a zajedno s njim mijenja se i način na koji igra daje loot. Naime, u ekspanziji će loot biti rjeđi, ali zato bolji. Blizzard je to potkrijepio primjerom pa je u trećem aktu uz Reaper of Souls ekspanziju igra ispustila 73 bijela itema naspram 256 istih u originalu; dok je ispustila šest legendarnih itema naspram samo jednog u originalu.

Diablo 3: Reaper of Souls najavljen je za PC, a mogući datum izlaska, niti cijena ekspanzije nisu spominjani.

Komentari (7)

  • DaDoXy

    21.08.2013 - 12:38

    Blizz i njihovi traileri svaki put zabalim… Jao majko… jel ovo graficki uradjeno il su glumci xD da oce kakav film izbacit jedno 1023 sata da traje xD

  • Budoka

    21.08.2013 - 15:34

    blizz traileri su uvijek takvi, vizualno prelijepi, epični, i uglavnom sa nekakvim nadolazećim apokaliptičnim zlom

  • BioShock 4 Life

    22.08.2013 - 09:00

    Interesantno. Msm ono sto se tice igre, Diablo 3 je sranje po svim aspektima, gameplayu i to tako da ce i ekspanzija vjerovatno biti sranje. Dvoumio sam se da li da poigram i na kraju sam ipak poigrao samo zbog price jer trenutno jedino prica drzi Diablo serijal na nogama. A Reaper of Souls ce fkt biti interesantan sto se tice price.
    Msm Malthael, Archangel of Wisdom now Death, is back. 😀 Gdje je bio nakon unistenja Worldstone-a u D2, sta mu se desilo, koji su mu ciljevi? Sve je pod upitnikom. Ali prvo i prvo, procitati Book of Tyrael cim izadje 1. oktobra. ^_^

    • Korisinik

      @BioShock 4 Life, 02.03.2018 - 12:30

      Son, you obviously never played Diablo. Gameplay is 10/10.

  • 4 Horseman _ WAR

    22.08.2013 - 12:11

    Stvarno nisam siguran zasto pljujete po d3 igra nije savrsena pa sta ako je ljudi igraju ja ne volim cod serijal pa ne pljujem po igri o ukusima se ne raspravlja

  • Deadwalker

    @Laco21, 22.08.2013 - 09:47

    Ako išta ne valja u Diablu 3, onda je to priča. Količina predvidljivosti i besmislenosti pretjerana je čak i hack'n slash žanr kao takav.

  • BioShock 4 Life

    @Laco21, 22.08.2013 - 10:30

    Nisam mislio samo na pricu u Diablu 3 nego cjelokupnu. Diablo 3 je razocarao sa pricom. Kultni lik Tyrael postane smrtnik, Cain umre, a takodje i Leah koja se pojavi u igri. Ali prica kao prica, Black Soulstone i ostalo je sve na mjestu.
    Msm ono, od pocetka tj. stvaranja univerzuma Anua i Tatametha, pa do 2. Palog Andjela poslije Izuala, sve je na svom mjestu, svaki najmanji detalj. Tako da prica ipak zasluzuje postovanje kao i Chris Metzen.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?