HCL.HR

Blizzard objavio cijenu za Hearthstone: Curse of Naxxramas

Renato Pedišić 10.07.2014.   •   5 komentara


Singleplayer ekspanzija za popularnu kartašku igru Hearthstone dobila je etiketu s cijenom. Provjerite koliko ćete morati izdvojiti za Curse of Naxxramas.

Blizzard nam je napokon rekao koliko ćemo morati platiti za Hearthstone: Curse of Naxxramas. Problem je taj što su stvari dosta komplicirane pa čitajte pažljivo i sami odlučite što se vama najviše isplati pri kupnji te singleplayer ekspanzije tog Blizzardova CCG-a.

Ovako stvari idu: Curse of Naxxramas će se sastojati od pet krila koja će se otvarati po tjednima. U tom cjelomjesečnom lansiranju ekspanzije na tržište prvo će krilo, Arachnid Quarter, biti besplatno, a sva sljedeća ćete moći kupiti po cijeni od 700 virtualnih zlatnika ili 6 eura za svako.

Ako želite uštedjeti nešto novca moći ćete kupiti bundle od 5 krila po cijeni od 22 eura, odnosno krila 2 do 5 po cijeni od 18 eura dok traje ta jednomjesečna promocija izbacivanja ekspanzije na tržište.

Da stvari budu još luđe moći ćete kupovati i manje bundleove – prvo krilo dobivate besplatno prilikom launch eventa, a potom možete kupiti drugo s novcima unutar igre nakon čega kupite manji bundle, odnosno krila 3 do 5 po cijeni od 14 eura.

Niste nas pohvatali? Možda vam Blizzardov službeni cjenik bolje objasni stvari.

Hearthstone: Curse of Naxxramas

Kako biste pristupili tom posebnom eventu izdavanja ekspanzije morate smo otići u Necropolis od kojega ćete automatski biti prebačeni u Arachnid Quarter. To je, priznajemo, dosta jednostavnije od cjenika koji je Blizzard predstavio, a bilo bi nam još lakše da smo saznali točan datum izlaska za Curse of Naxxramas. Za sada jedino znamo kako ta ekspanzija stiže već ovoga mjeseca.

Komentari (5)

  • Tark

    10.07.2014 - 11:38

    ZAšto tako komplicirano?

  • ^RandomName

    11.07.2014 - 11:49

    Nisam skužio fore sa krilima….

  • shepard-fan

    11.07.2014 - 12:03

    Skužiti ćemo kada dođe

  • Orionis

    11.07.2014 - 13:56

    Drugim rijecima : Its a rip off xD Zanima me di doc uopce do 700 golda xD Jedva da ovak skupim 100 u cirka 3-4 dana za jedan novi deck lol

    • shepard-fan

      @Orionis, 11.07.2014 - 14:01

      Za više dekova daj pare XD.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?