HCL.HR

Blizzard otkrio sve 132 potpuno nove karte za Hearthstone

Juraj Bevandić 18.08.2015.   •   2 komentara


Još uvijek ne znamo kada točno izlazi ekspanzija za Hearthstone, ali sada barem znamo točno koje će 132 nove karte donijeti.

Već neko vrijeme čekamo na drugu ekspanziju za Blizzardov Hearthstone. The Grand Tournament, kako je ekspanzija nazvana, izlazi ovog mjeseca pa iako još nemamo točan datum izlaska, znamo da nećemo čekati duže od dva tjedna. Dobro je vrijeme onda početi već unaprijed slagati špilove, što sada i možemo, barem u glavi, jer je Blizzard na Facebooku objavio galeriju svih novih karata.

Osim novih karata, ekspanzija će predstaviti i nove herojske moći, novu poleđinu i igraću ploču. Nema novih heroja, ali predstavit će nove zanimljive mehanike Inspire i Joust. Joust je posebno zanimljiv, jer kada se odigra joust karta, izvući će se nasumični minion iz špilova oba igrača te će onaj koji košta više mane „pobijediti“. Karte se potom vraćaju nazad u špil, a bačena karta dobiva pojačanja poput Taunta i Divine Shielda.

Jeste već provjerili nove karte? Javite nam u komentarima koje se nadate nabaviti.

Komentari (2)

  • Sinistro

    18.08.2015 - 23:11

    Frost giant bi bio cool pošto nemam trenutno nijednog gianta. Postoje glasine da ekspanzija izlazo 24.8. So there's that 🙂

  • l)oolvl

    19.08.2015 - 01:49

    ovo će pošteno promijeniti metagame 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?