HCL.HR

Blizzard postavio ogromne figure iz Overwatcha diljem svijeta

Igor Belan 21.05.2016.   •   6 komentara


Blizzard ne štedi na marketingu za Overwatch, a u pripremi za skorašnji izlazak igre postavili su goleme figure nekoliko heroja na tri lokacije diljem svijeta.

Blizzardova prva pucačina Overwatch je iza ugla, izlazi u utorak 24.05. oko 1 ujutro po našem vremenu, a da bi nas dodatno nabrijali na tu svečanu prigodu uzeli su još jedan komad iz golemog marketinškog budžeta kako bi postavili goleme Overwatch figure na trgove gradove diljem svijeta.

Kao što prikazuje sljedeća fotografija korisnika Twittera RuzGofDi, na Hollywood Boulevard postavili su golemu figuru gospodične Tracer, zapakiranu u prikladno golemoj kutiji.

tracer-hollywood

U Parizu su postavili podjednako golemu figuru Genjija (fotku uslikao tviteraš Mamytwink), a u južnokorejski grad Busan bit će postavljena podjednako impresivna figura gospodične Pharah.

genji-paris

Na poleđini kutija stoji i zanimljiv tekst koji prenosimo u cijelosti:

“While there is no physical or legal possibility to ‘play’ with the giant figures, you can play as 21 different heroes in Overwatch, releasing on the 24th of May, 12:00 GMT, on major consoles and PC. CHOKING HAZARD: It is impossible to choke on the figures due to their large size. However, choking during an actual Overwatch match is possible and may result in last-minute defeats, shame, embarrassment and public ridicule, courtesy of your peers. Prices and participation will not vary. The figures are priceless, and participation is not possible.”

Nabrijani na Overwatch? Prednaručili?

Komentari (6)

  • shepard-fan

    21.05.2016 - 12:40

    Dajte meni jednu , hehehehehe XD !!

  • funky0308

    21.05.2016 - 13:01

    Prednarucili? Ne, nema vise preordera. Ja vise, taj lov u mutnom, ne podrzavam. Iskreno, ni ne zanima me ova igra ali i da me zanima, ja vise nista ne preorderam. Necu ni BF1 naruciti, kupiti cu igru kada izadje i kada vidim reakcije i recenzije. Nije 91 i ovo nije kruh – nece nestati ako ne narucim danas. Jedini “bonus” ako das pare na nevidjeno je da dobijes jednu mapu, u drugoj igri kapu, u trecoj hlace, u cetvrtoj pistolj (level 2)…haha…ma gluparija, nema smisla prednarucivati igre, barem nema vise. Odmah se sjetim Divisiona, dao sam 120Eura unaprijed (igra i season pass) da bih dobio sta? Apsolutno nista, Hazmat gear set kojega ni ne nosim…glupost, totalna glupost.

    • Czar

      @funky0308, 21.05.2016 - 14:08

      Kod ove igre možeš slobodno preorderat ako te zanima žanr jer je nedavno u open beti bilo pokazano gotovo sve na svim platformama.
      Nije to ćesme kao B:AK koje su za piceka skrivali ko zmija noge, pa da u goldu dobiješ ustvari nešto na razini rane alfe.

    • Teknokyo

      @Czar, 21.05.2016 - 14:53

      U open beti je doslovno pokazano sve, ne “gotovo” sve 😀
      Znači nema iznenađenja što se contenta tiče, ali uvijek su mogući problemi s login serverima, nestabilnosti itd. Uz to netcode nije na razini za današnje pojmove, hitboxevi su ogromni itd. Bolje pričekati!

    • Teknokyo

      @funky0308, 21.05.2016 - 14:49

      Svaka čast! Kad bi barem svi bili jaki kao ti!
      Za ostale koji ipak nisu tako “jaki” i planiraju kupiti igru prije utorka, stavio sam uputstva tu na HCL forumu pod multiplatform gaming – overwatch (nakon što sam i sam kupio igru na taj način). Sa službene stranice je moguće kupiti Overwatch standard edition za 40$ =265kn (znači u DOLARIMA ne EURIMA!)

  • Roje

    21.05.2016 - 19:54

    Open beta im je bila dobra reklema. Tko je imao sumnje da mu se igra neće svidjeti mogao je slobodno probati. Vjerujem da im je prodaja nakon toga skočila nebom pod oblake. I ja sam je odmah kupio nakon par sati igranja. Vrlo jednostavno, na free to play igre sam sigurno da i više. Uvijek sam bio za support software you like. Nakon kupnje sam odmah i vidio što sam kupio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?