HCL.HR

Blizzard se priprema za otkrivanje još jednog Overwatch heroja

Zoran Žalac 23.02.2018.   •   2 komentara


Čini se kako tvorci Overwatcha pripremaju još jedno proširenje herojske postave. Novi lik u popularnoj pucačini mogao bi se zvati Emre Sarioglu.

Overwatch trenutno broji 26 igrivih likova, odnosno heroja, od kojih je njih pet dodano kroz zadnjih godinu i pol. Posljednji novi lik bila je Moira, a tri mjeseca nakon njezinog pojavljivanja Blizzard je spreman još jednom proširiti herojski album.

Naime, to se može iščitati iz današnje objave izvješća s takozvane operacije “White Dome”. Ista se u Overwatchevom svijetu odvila u Turskoj gdje su Ana, Reinharddt, Torbjorn i Emre Sarioglu suprotstavili pokretu omnic otpora. Ako vam nije poznato tko je Emre Sarioglu, nije ni nama pa stoga postoji razumna sumnja da bi on mogao biti novi, nadolazeći heroj.

Blizzard je nove heroje do sada u Overwatch dodavao u prosjeku svakih četiri mjeseca, što bi značilo da bi Emre mogao stići u trećem mjesecu, koji nam je sve bliže. Što se tiče eventualne klase, zanimljivo je da od svih naknadno dodanih likova nismo imali defense klasu, pa ako bismo se već kladili, svoj bi novac stavili na to da je Emre defanzivac.

No, ništa još nije službeno, a dok ne bude – pravimo se da ništa ne znamo.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Sackboy

    23.02.2018 - 17:53

    Ja se iskreno nadam da je ili tenk ili support. Sve dok je igra napravljena na način da treba 2 tenka 2 supporta i 2 dps-a treba proširivati te likove da ima više izbora u te 2 kategorije (tank/support) ili neka promijene igru na način da je dosta 1 tenk i 1 support.

    • Mihael5555

      @Sackboy, 23.02.2018 - 19:23

      Ja se nadam da nije jos jedan low-skill high-reward heroj kao Moira.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?