HCL.HR

BMX legenda Dave Mirra pronađen mrtav

Zoran Žalac 05.02.2016.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Profesionalni vozač BMX-a Dave Mirra koji je svojevremeno imao nekoliko igara početkom ovog stoljeća, navodno je izvršio samoubojstvo.

dave-mirra

U vrijeme kada je Tony Hawk bio na vrhuncu slave, a sinonim ekstremnih sportova bio njegov Pro Skater serijal, drugi najpopularniji naslov ekstremnih sportova bio je arkadna BMX igra koja je nosila ime Davea Mirre. Kasnije se pojavio nešto kvalitetniji Matt Hoffman Pro BMX, no Dave Mirra i dalje je imao prisutnost sa sasvim solidnim Freestlye BMX serijalom prije nego je njegov izdavač, Acclaim, propao u veliki bezdan.

Za njim je sinoć pošao i sam Dave Mirra koji je pronađen mrtav. Sudeći po prvom izvještaju policije, Mirra je navodno izvršio samoubojstvo pucnjem iz vatrenog oružja. Ikona BMX svijeta tako je napustio život u 41. godini, a za sobom je ostavio ženu i dvoje djece. Prije navodnog samoubojstva bio je u posjeti prijateljima.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • tryon

    05.02.2016 - 14:32

    vjerojatno je bio bolji u igri nego stvarno. pa ga zasmetalo

  • DINEK

    05.02.2016 - 15:16

    Opa, ovo me moram priznati malo pogodilo. Nisam pratio njegovu karijeru al se igre jako dobro sječam. Igrao sam to s burazom cijelo jedno ljetovanje. Nebeske visine su se hvatale uz Cypress hill na soundtracku.

  • trulex

    05.02.2016 - 19:55

    Ma ova igra je valjala i u demo obliku a kamo li full.

  • Chux

    05.02.2016 - 20:48

    ouch 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?