HCL.HR

Borderlands 2 na Viti podržava MP za dva igrača

nebel 03.05.2014.   •   2 komentara


Zbog tehničkih ograničenja, kooperativno igranje Borderlandsa 2 na PS Viti bit će rezervirano za dvoje igrača. Ipak, velika većina ostalih funkcija i sadržaja iz originala naći će se i u verziji za Vitu.

Ovoga mjeseca Borderlands 2 trebao bi se pojaviti na PS Viti. Riječ je, naravno, o ponešto „srezanoj“ inačici igre koja je 2012. izašla za PC, PS3 i X360 platforme; no još uvijek se tu radi o jednom od najambicioznijih projekata za Sonyjevu prijenosnu konzolu. Kako saznajemo, najznačajnija razlika prijenosne verzije bit će ograničenje kooperativnog multiplayera pa će na Viti umjesto četiri, moći surađivati samo dva igrača.

Ostatak funkcija i sadržaja, međutim, nije drastično drugačiji. Igra će se vrtjeti u stabilnih 30 sličica po sekundi, a iako će imati nešto manje detalja i efekata, još uvijek će to biti pravi, uvjerljivi Borderlands svijet. Tomu će doprinijeti i većina sadržaja koje smo vidjeli u originalu, plus još poneki dijelovi DLC paketa – primjerice Gaige the Mechromancer i Krieg the Psycho igrivi likovi te kampanje Captain Scarlett and her Pirate’s Booty i Mr. Torgue’s Campaign of Carnage. Svakako je dobra stvar što će igra podržavati i snimljene pozicije iz PS3 verzije Borderlandsa 2, što znači da ćete ih lako moći prebaciti na PS Vitu i obrnuto.

Sustav kontrola moći će se detaljno podešavati, a iskorištavat će obje Vitine površine osjetljive na dodir. Sasvim očekivano, na touchscreenu ćemo imati komande za bacanje granata i aktiviranje posebnih sposobnosti za lika; dok će stražnji touchpad služiti za sprint i melee napade. Kako će to po defaultu izgledati, provjerite na donjoj slici.

Komentari (2)

  • Badass_Bunny

    03.05.2014 - 16:19

    Daleko najzabavnija igra poslednje generacije za mene. Inače igra je baš "casual" pa ubila se za Vite da se onako lagano zavališ u krevet i raspališ.

    • armin221186

      @Badass_Bunny, 06.05.2014 - 18:40

      cuj casual,meni bas nije bila casual, pri kraju igre bas su zaguljeni protivnici…(normal težina)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?