HCL.HR

Borderlands 3 mogao bi se odvijati na više planeta

Zoran Žalac 02.03.2017.   •   1 komentara


U demonstraciji mogućnosti Unreal 4 pokretača ekipa Gearbox Softwarea pokazala je kako će izgledati Borderlands 3 te natuknula mogućnost posjećivanja više planeta.

borderlands-3-release-date-2017

Epic Games se na GDC-u pohvalio kako je njihov Unreal Engine najzastupljeniji pokretač među stotinu najprodavanijih igara na Steamu prošle godine. Ne samo to – zarada igara na Unreal Engineu veća je od zbrojene zarade igara na svim drugim pokretačima. No, sami igrači nisu impresionirani tim rezultatima pa je najzanimljiviji dio Epicove konferencije bio dolazak ekipe iz Gearbox Softwarea čiji Borderlands 3 također koristi Unreal Engine 4.

Premda je voditelj tvrtke Randy Pitchford naglasio kako nije došao pokazati igru već tehnološku demonstraciju koja ne mora nužno imati veze s igrom, prikaz svejedno možemo smatrati prvim uvidom u nadolazeći Borderlands 3. Prema onome što je Gearbox prikazao možemo očekivati god rays efekte u igri, kao i fizikalno rendriranje koje će igri pomoći da izgleda realistično i uz svoj stripovski stil grafike.

Najzanimljivija stvar koju je Pitchford spomenuo bila je da prizori mogu imati različita fizička i svjetlosna svojstva ako bi igra bila smještena na više različitih planeta. To ne znači da će tako doista i biti, ali je definitivno nešto o čemu bi se dalo razmišljati.

Komentari (1)

  • Mixa

    03.03.2017 - 22:25

    Zanimljiv video. Vredi pogledati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?