HCL.HR

Boundless spaja svjetove na PlayStationu 4 i PC-u

Stjepan Fikter 28.10.2015.   •   2 komentara


Iz Pariza nam stiže trailer za Boundless, novi naslov otvorenog svijeta gdje će PS4 i PC igrači surađivati te istraživati isti svemir kojeg nastanjuju različiti svjetovi povezani portalima.

Joj ne, evo još jedan istraživački naslov otvorenog svijeta – netko bi mogao pomisliti za Boundless, novu igru koja se kuha unutar Wonderstruck studija. No, Boundless će biti malo drugačiji naslov budući da će donijeti jedan sandbox svemir kojeg će nastanjivati PC i PS4 igrači, a sastojat će se od različitih proceduralno generiranih svjetova kojima će se iz prvoga lica pristupati pomoću portala.

Kako je riječ o multiplayer naslovu, svatko će za sebe moći pronaći stil igranja koji mu odgovara. Bilo to da se odluči preuzeti ulogu lovca da bi se kasnije mogli prodavati rijetki materijali, možda biti graditelj za druge igrače ili skupljati egzotične životinje za svoj zoološki vrt gdje će se naplaćivati ulaz. Svoju kreativnost igrači će moći pokazati kreirajući različite naprave pa prodavati nacrte, a s druge strane može se raditi kao agent za nekretnine pa prodavati zanimljiva zemljišta.

Ovo su samo neke od mogućnosti koje developer navodi te će svatko moći birati hoće li sam ići u nepoznato ili s drugima osnovati guild te napasti drevne Titane koji se nalaze po svjetovima. Više detalja o igri te mogućnostima kupovine moguće je saznati na službenoj stranici.

Kako Boundless izgleda u pokretu možemo vidjeti u sljedećem gameplay traileru:

Komentari (2)

  • KikiCro26

    29.10.2015 - 07:46

    jel vrjedi para sta mislite

    • Noghri

      @KikiCro26, 29.10.2015 - 09:17

      Izgleda mi fora, ali 32€ za nesto sto i nema bas neke preporuke na steamu… no no 😀
      BTW, kud ide ovaj svijet, ako za early access igra kosta 32€, koliko ce kostati kad bude ful verzija? 320?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?