HCL.HR

Britanske snage stižu u Company of Heroes 2

Stjepan Fikter 10.07.2015.   •   4 komentara


Nakon što su Amerikanci poharali Company of Heroes 2, u rujnu će im se pridružiti Britanci s 15 novih jedinica i šest zapovjednika.

Prošle godine u Company of Heroes 2 otvoreno je i zapadno bojište dolaskom američkih snaga te Oberkommando Westa. Sada Relic otkriva kako će im se od trećeg rujna pridružiti i Britanci sa samostalnom ekspanzijom sasvim logičnog naziva – The British Forces.

Uz šest novih zapovjednika i 15 jedinica među kojima će se naći i Churchill Crocodile i RAF-ova jedrilica, developeri su zaposlili glumce iz Engleske, Škotske, Irske, Walesa i Novog Zelanda da im podare regionalne naglaske s kojima će unijeti dašak britanske atmosfere na bojišta. Osim toga, s novim snagama stiže i unikatno tehnološko stablo zbog kojeg će igrači morati balansirati između mobilnosti i obrane, barem tako kažu ljudi iz Relica.

Također, Company of Heroes 2: The British Forces predstavit će i poboljšani balans među svim frakcijama kao i nove animacije te vizuale za većinu pješačkih jedinica.

Komentari (4)

  • KhorneFlake

    10.07.2015 - 19:58

    Igrao sam Alphu i stvarno su glasovnu glumu nove frakcije odradili van svih očekivanja. Toliko akcenata i regionalnih varijacija iz cijele Britanije da je smiješno. Anti-Armor sniper mi je bio omiljeni po tom pitanju. I muzika kao po običaju kida, a i nove animacije koje su spominjali su sjajne, šteta što čekaju puštanje ekspanzije da ih ubace u igru.

  • Red Falcon 2

    10.07.2015 - 20:52

    Baš se pitam hoće li na kraju izaći neko izdanje igre sa svim ovim ekspanzijama.

  • Ipe77

    11.07.2015 - 17:19

    tko nije igrao CoH 1 i kaže da je CoH2 dobra igra on nema pojma što je pravi vrh RTS-a……….i stoga ne pričajte gluposti……balans je nula i sve se svodi na obični blob od strane saveznika koji imaju rješenje za sve probleme…..

    • KhorneFlake

      @Ipe77, 11.07.2015 - 17:33

      A ko je igrao CoH1 k'o lud (i isto toliko CoH2) i opet kaže da je dobra igra?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?