HCL.HR

Broken Age preskače Steam Early Access, novi traileri upoznaju nas s likovima

nebel 15.01.2014.   •   0 komentara


Broken Age ipak će preskočiti Early Access te na Steam doći u standardnom izdanju sa season passom. Tu su i dva nova trailera, koja nas upoznaju s Vellom te Shayom.

Broken Age neće izaći putem Steam Early Accessa kao što je bilo originalno planirano, već će na taj servis stići sa season passom. U updateu koji je na Kickstarteru Double Fine objavio za donatore, jasno stoji:

“Možda se sjećate kako je Broken Age jednom bio planiran za izdavanje putem Steam Early Access programa. To više nije slučaj. Zbog različitih logističkih razloga, kao i zbog toga što vjerujemo da je Act 1 ispoliran te zadovoljavajući komad sadržaja, Broken Age bit će standardno Steam izdanje koje sadrži ‘Season Pass’, što garantira pristup Actu 2 jednom kada ga završite.”

Dakle, svatko tko ima Act 1, bilo da je bio backer na Kickstarteru ili je kupio igru odvojeno, Act 2 će dobiti besplatno kada isti bude spreman. Inače, upravo Kickstarter backeri od jučer mogu zaigrati Act 1, a ostali će ga moći kupiti od 28. siječnja za PC, Max te Linux. Act 2, koji će zaključiti igrinu priču, izaći će kasnije ove godine.

Dobili smo i dva nova trailera koji nas upoznaju s igrinim simpatičnim protagonistima u tinejdžerskim godinama: Vellom te Shayom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?