HCL.HR

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse konačno dobio drugu epizodu

ToxarE 17.04.2014.   •   0 komentara


Drugo i ujedno završno poglavlje Broken Sworda 5 odnedavno je dostupno za PC, Mac i Linux platforme, besplatno za sve kupce prve epizode.

Kada smo u prosincu prošle godine dobili Broken Sword 5: The Serpent’s Curse bilo je to zapravo tek pola avanture. Preostali dio igre trebao je uslijediti vrlo brzo, po predviđanjima developera odmah idućeg mjeseca. Međutim, to se nije ostvarilo, ne samo u siječnju nego ni u veljači niti u ožujku. Ipak, travanj se pokazao kao mjesec zaključivanja ove Broken Sword avanture.

Naime, otprije nekoliko dana u izdanjima za PC, Mac i Linux, na Steamu, GOG-u i Get Gamesu pojavilo se i drugo poglavlje igre. Nije ga moguće kupiti individualno, ali zato svi koji su kupili prvu epizodu igre (ili svoj primjerak igre osigurali već za Kickstarter kampanje) drugo poglavlje dobivaju bez ikakve naknade. Oni koji tek planiraju kupiti igru, za nju će morati izdvojiti oko dvadesetak Eura.

Inače, Broken Sword 5 u veljači je preselio na prijenosne platforme – PS Vitu, iOS te Android uređaje – također u polovičnom izdanju. Drugi dio avanture za te platforme još uvijek je u razvoju te će uslijediti „uskoro“. Nadamo se samo da to uskoro neće ponovno značiti još trećinu godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?